Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, anunţul de la miezul nopţii. „Moruţan pleacă pe 10 milioane de euro!”. Când se finalizează negocierile şi câţi bani are în conturi FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2021, 0:24

Gigi Becali, anunţul de la miezul nopţii. „Moruţan pleacă pe 10 milioane de euro!. Când se finalizează negocierile şi câţi bani are în conturi FCSB

Reacție fabuloasă după războiul Gigi Becali - Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Roş-albaştrii se pregătesc să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. După ce au primit 13 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, vicecampionii României îşi asigură bugetul şi prin plecarea lui Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „Moruţan pleacă pe 10 milioane de euro!”

Eu conduc aşa cum conduc eu. Am 8 milioane în conturi acum, îl dau şi pe Moruţan şi iau zece. O să vedeţi cine îl ia într-o săptămână. Fără 10 milioane de euro nu pleacă!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB tocmai a suferit o umilinţă în turul doi preliminar din UEFA Conference League. A fost eliminată din competiţie, la lovituri de departajare, de Şahtior Karagandy. Patronul roş-albaştrilor vede numai partea plină a paharului.

Nu vreau să trec, vreau să am 18 milioane în cont. Vreau să mă bat la campionat, de ce să fie echipa obosită în Conference League? Vreau campionatul pentru că vreau în Champions League, 40 de miloane de euro. Ţineţi minte!„, a mai spus patronul lui FCSB.

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Reclamă

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Patronul vicecampioanei României i-a scăzut preţul lui Moruţan de la 20 la 10 milioane de euro. Turcii de la Galatasaray sunt gata să dea aceşti bani. Dumitru Dragomir este convins că mijlocaşul de 22 de ani poate ajunge să valoreze o sumă uriaşă.

Bravo lui Moruţan. Eu l-am criticat, dar acum dau în scris că va ajunge unul dintre fotbaliştii foarte buni ai echipei naţionale. Dacă se duce la turci va fi ca Hagi la Galatasaray. Nici turcii nu au asemenea jucători tehnici cum este Moruţan. Dacă s-ar duce la Mourinho, se face jucător de 40 de milioane de euro, de cel puţin 40 de milioane!„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și