Închide meniul

Gigi Becali, apărat de patronul unei rivale din Liga 1. „Nu poți tu, Edi Iordănescu, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2021, 17:32

Gigi Becali, apărat de patronul unei rivale din Liga 1. „Nu poți tu, Edi Iordănescu, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească!

Gigi Becali, apărat de un patron din Liga 1

Hepta

  • Gigi Becali, apărat de Valeriu Iftime
  • Ce a spus patronul lui FC Botoșani

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după ce Gigi Becali s-a enervat și a criticat dur jocul echipei. Latifundiarul din Pipera a dat toată vina pe Iordănescu și nu i-a recunoscut niciun merit, desi roș-albaștrii au avut o serie de șapte victorii la rând în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, apărat de Valeriu Iftime în scandalul cu Edi Iordănescu

Finanțatorul moldovenilor e de părere că Edi Iordănescu nu avea dreptul să-i spună lui Gigi Becali să nu mai vorbească despre FCSB.

„Deși nu este echipa mea și nu trebuie să mă bag, totuși Gigi Becali nu a greșit cu nimic. Nu poți tu, Edi Iordănescu, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească. Acum, pe bune! Ce naiba!? Nu ai cum să impui așa ceva unui patron.

Reclamă

Cu ce a greșit Gigi? A ieșit și a spus că echipa joacă slab. Care este problema? Omul a spus exact ceea ce a văzut. Noi, patronii, chiar nu mai putem să spunem nimic? Și eu, dar și Gigi, dar și toți patronii din fotbal plătim foarte mulți bani”, a spus Valeriu Iftime, potrivit prosport.ro.

Opt victorii, două remize și două înfrângeri (una la masa verde, cu FC Voluntari, în Cupa României) au fost rezultatele lui Edi Iordănescu pe banca lui FCSB.

Reclamă

Edi Iordănescu, despărțire emoționantă de FCSB

După ce Edi Iordănescu a ieșit de la vestiar și se ducea către mașină, pentru a părăsi baza din Berceni, Olaru a alergat către el. Tehnicianul l-a luat de cap, părintește, și i-a dat un ultim sfat.

E un moment emoționant, chiar dacă s-a mutat baza în altă parte. Nu m-ați mai văzut niciodată emoționat. Am simțit că pe zi ce trece se crea o anumită unitate, o anumită familie. Sunt lucruri care se crează în timp„, a spus Edi Iordănescu la despărțirea de FCSB.

Edi Iordănescu, supărat că a plecat de la FCSB

Edi Iordănescu susține că nu și-a dorit să plece de la FCSB și i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru faptul că i-a dat posibilitatea de a antrena clubul pe care-l iubește, chiar și pentru 3 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă sunt pentru ceva recunoscător patronului, este că mi-a dat posibilitatea să redescopăr dragostea uriașă pe care suporterii o au pentru acest club. Le mulțumesc pentru cum m-au tratat, cum m-au primit, prin reacția pe care au avut-o acum, la despărțire. Sunt supărat că nu am putut să-i bucur, împreună cu echipa, să câștigăm acest campionat„, a mai spus Edi Iordănescu.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!