Închide meniul

Gigi Becali, aproape de a încasa o mare sumă de bani: „Va putea juca în Franţa sau Italia”. Următorul jucător de export al celor de la FCSB

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 11:14

Gigi Becali, aproape de a încasa o mare sumă de bani: „Va putea juca în Franţa sau Italia. Următorul jucător de export al celor de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

  • Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură
  • Jucătorul pe care va încasa o mare sumă de bani

Gigi Becali este foarte aproape de a încasa o mare sumă de bani. La finalul meciului FCSB – Acandemica Clinceni 3-2, impresarul lui Andrei Cordea a venit cu afirmaţii surpriză la adresa jucătorului pe care îl reprezintă. Cordea a fost transferat de FCSB în această vară, de la Academica Clinceni, iar extrema a avut un start bun la gruparea bucureșteană, cu trei goluri și patru pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, la un pas de a-l vinde şi pe Cordea

Adrian Neaga, fostul atacant de la FCSB şi impresar al lui Andrei Cordea, este impresionat de evoluția celui care a bifat și primele meciuri în tricoul naționalei României. „Mă bucur pentru el. Cred că e jucătorul care a crescut foarte mult după transferul de la Clinceni la Steaua. E jucătorul care cred că va putea juca în orice campionat bun din Europa. Îl văd în Franța sau în Italia”, a spus Neaga.

Cordea, lăudat de Neluţu Sabău

Jucătorul cotat la 600.000 de euro a fost lăudat şi de unul dintre foștii mari fotbaliști din Generația de Aur, Ioan Ovidiu Sabău. Mai mult, Sabău este convins că actualul titular din echipa lui Edi Iordănescu este peste Florinel Coman.

Reclamă

”Orice îmi spuneţi, Cordea e un câştig mare. În momentul de faţă e peste Florinel Coman. E jucător motivat, de echipa naţională. Are viteză, înscrie. Şi când mă gândesc că, dacă rămâneam la Cluj, venea la Universitatea”, a spus Sabău, fostul președinte al ”Șepcilor roșii”.

Neluţu Sabău a povestit și cum au decurs negocierile cu Andrei Cordea. ”Negociasem şi mă înţelesesem cu el! El, Sorescu şi Ganea de la Viitorul ar fi trebuit să fie la Cluj”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, conform looksport.ro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”