Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB: ”E cel mai bun jucător! Nu poți să pierzi cu el în echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 11:41

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB: ”E cel mai bun jucător! Nu poți să pierzi cu el în echipă!”

Gigi Becali este patronul FCSB-ului

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Darius Olaru (24 ani), omul meciului în victoria cu FC Voluntari, 4-0, l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor. Mijlocașul a reușit un gol și a oferit două pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este ferm convins că Darius Olaru este noul ”număr 1” de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor și-a schimbat părerea după doar 2 săptămâni, când îl compara pe Octavian Popescu cu Neymar.

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB

„Spuneam acum vreo două săptămâni că cel mai bun e Tavi Popescu. Acum spun că e Olaru. Cel mai bun jucător e Olaru. Cu Olaru în echipă nu poți să pierzi. Și dacă mai ai și un Tavi Popescu și un Tănase…ai 3 jucători de valoare și e de ajuns ca o echipă să câștige meciuri și să câștige campionatul”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Darius Olaru, gata de marele derby cu CFR Cluj

FCSB – FC Voluntari 4-0. FCSB e gata de marele derby de titlu cu CFR Cluj. Echipa lui Gigi Becali s-a distrat cu FC Voluntari şi a început cursa de urmărire a liderului CFR Cluj. Darius Olaru, Ianis Stoica şi Florin Tănase, cu o ”dublă”, au marcat golurile victoriei.

O victorie în derby-ul cu CFR Cluj ar duce echipa lui Toni Petrea la 2 puncte în spatele campioanei, la jumătatea playoff-ului.

Reclamă

O partidă fpoarte grea, veneam după o înfrângere. Moralul nostru nu era prea bun. Sperăm să ne pregătim bine şi să mergem laCluj pentru derby. Am reuşit să începem bine şi ne-am făcut jocul mai uşor. S-au încurcat şi ei de mai multe ori. De fiecare dată nu am reuşit să profităm. Suntem la mâna noastră din nou. 

Un meci dificil,ei au un joc foarte bun acasă. Mergem încrezători la Cluj. Încercăm să ne facem jocul, să câştigăm cele 3 puncte şi vom lupta până la final„, a spus Darius Olaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și