Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 4-0 | „Vom lupta până la final!” Darius Olaru, gata de marele derby cu CFR Cluj: „Mergem să câştigăm cele 3 puncte! Suntem din nou la mâna noastră”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2022, 23:07

Reclamă
FCSB – FC Voluntari 4-0 | „Vom lupta până la final! Darius Olaru, gata de marele derby cu CFR Cluj: „Mergem să câştigăm cele 3 puncte! Suntem din nou la mâna noastră

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB – FC Voluntari 4-0. FCSB e gata de marele derby de titlu cu CFR Cluj. Echipa lui Gigi Becali s-a distrat cu FC Voluntari şi a început cursa de urmărire a liderului CFR Cluj. Darius Olaru, Ianis Stoica şi Florin Tănase, cu o dublă, au marcat golurile victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O victorie în derby-ul cu CFR Cluj ar duce echipa lui Toni Petrea la 2 puncte în spatele campioanei, la jumătatea playoff-ului.

O partidă fpoarte grea, veneam după o înfrângere. Moralul nostru nu era prea bun. Sperăm să ne pregătim bine şi să mergem laCluj pentru derby. Am reuşit să începem bine şi ne-am făcut jocul mai uşor. S-au încurcat şi ei de mai multe ori. De fiecare dată nu am reuşit să profităm. Suntem la mâna noastră din nou.

Un meci dificil,ei au un joc foarte bun acasă. Mergem încrezători la Cluj. Încercăm să ne facem jocul, să câştigăm cele 3 puncte şi vom lupta până la final„, a spus Darius Olaru la digisport.ro.

FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a reintrat în lupta pentru titlu

Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct. FCSB a deschis scorul încă din minutul 5. Darius Olaru a marcat de la bara a doua, după o centrare cu piciorul stâng a lui Octavian Popescu. Mingea a părut că îi era destinată lui Ivan Mamut, dar atacantul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema a dat pe lângă minge din șase metri.

Reclamă
Reclamă 4

S-a făcut 2-0 în minutul 26, după golul „perlei” Ianis Stoica. Jucătorul ofertat de Arsenal a marcat cu latul după un assist al lui Ovidiu Popescu, zis „Lampard de România”.

Roș-albaștrii n-au mai forțat la fel de mult și în repriza a doua, dar finalul i-a aparținut lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a marcat în minutul 70 cu un șut din interiorul careului, după pasa lui Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor a făcut dubla cu aproximativ 10 minute înainte de final, cu o reluare simplă din fața porții.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și