Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, atac cu talpa la Claudiu Keșeru: „Stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult? Nu înțeleg!”. Mesaj amenințător pentru atacant

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2022, 11:06

Gigi Becali, atac cu talpa la Claudiu Keșeru: „Stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult? Nu înțeleg!. Mesaj amenințător pentru atacant

Gigi Becali, făcut praf de Ionel Ganea

Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Hepta

Finanțatorul vicecampioanei a avut o nouă reacție dură la adresa veteranului de 35 de ani, care este nemulțumit că a ajuns să fie mai mult rezervă la FCSB. Gigi Becali i-a amintit că este cu salariul la zi și că își primește banii chiar dacă stă pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, atac la Claudiu Keșeru: „Nu ne jucăm! E vorba de bani, de milioane de euro!”

Keșeru nu știu de ce e supărat. Nu știu ce vrea să vorbească la final, întrebați-l: „Nu ți-a dat Becali banii, te-a jignit cu ceva?”. L-am jignit eu vreodată cu ceva, l-am înjurat? Întrebați-l dacă a primit banii. I-am zis că scap la vară… m-am referit că scap de salariul lui, nu de el. Cum am scăpat de Budescu. Aici nu ne jucăm de-a Keșeru, aici e vorba de bani, de milioane de euro. Nu ne jucăm că așa îi place lui Keșeru, să vorbească. Aici e vorba de economii, de ajustări la salarii.

Nu ne jucăm… că vezi ce mă supăr eu că vreau să mai iau 25.000 încă vreo doi ani, să mai facem contract. Aici e vorba de bani. Dacă iei 25.000 trebuie să câștigi campionatul. Iar el nu mai este. Dacă nu mai este, stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult decât să stea pe bancă și să ia bani? Eu nu înțeleg oamenii ăștia„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Keșeru a fost titular în numai 10 meciuri din acest sezon și a înscris cinci goluri. Mai are contract cu FCSB până la finalul contractului. Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat deja că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea.

Claudiu Keșeru are al doilea cel mai mare salariu de la FCSB. Primește, lunar, 25.000 de euro. Căpitanul Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei. Gigi Becali îi oferă 30.000 de euro pe lună. Podiumul celor mai mari salarii plătite de roș-albaștri este completat de Florinel Coman, care încasează 20.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Claudiu Keșeru, replică după atacurile lui Gigi Becali

Claudiu Keșeru și-a salvat echipa în FCSB – FC U Craiova 1948 2-2. Atacantul a smuls un punct în prelungiri, după ce a marcat de la 11 metri. La final, acesta a vorbit despre atacurile lui Gigi Becali.

Sunt puțin contrariat. Am făcut o primă repriză bună. Tranșam meciul dacă marcam în prima repriză. Am forțat puțin haotic. De ceva vreme mă simt ok. Jocul m-a pus în valoare. Nu îmi e frică de responsabilități. Eu nu am ce să reproșez legat de arbitraj. Aș avea mai multe de spus, dar prefer să tac. Tăcerea e de aur.

Nu vreau să fac un caz personal. Eu îmi văd de treaba mea. Știam la ce mă înham și îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Toată lumea îl știe pe nenea Gigi. Nu vreau să comentez. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la final. E o cursă de durată în care se vor vedea nervii”, a declarat Claudiu Keșeru la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – FC U Craiova 1948 2-2
  • Gigi Becali nu l-a iertat pe Claudiu Keșeru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și