Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, atac frontal la adresa lui Răzvan Burleanu! ”Ei lucrează la tiranie”. Cum va câștiga Burleanu din nou alegerile FRF: ”Le dă o minge și două tricouri și votează cu el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 13:16 / Actualizat: 30 martie 2023, 21:46

Gigi Becali, atac frontal la adresa lui Răzvan Burleanu! ”Ei lucrează la tiranie”. Cum va câștiga Burleanu din nou alegerile FRF: ”Le dă o minge și două tricouri și votează cu el”

Gigi Becali, atac frontal la adrea lui Răzvan Burleanu

Hepta

Gigi Becali a lansat un atac frontal la adresa lui Răzvan Burleanu, chiar în perioada în care FRF trece prin momente grele, în căutarea noului selecționer al României. Edi Iordănescu este foarte aproape să îi ia locul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când mă certam am văzut că degeaba, te bați cu morile de vânt. Acum de ce să mă mai cert. Eu nu mă bag într-o luptă pe care știu că o pierd, nu ai cum să te bați cu ei. Atât timp cât timp tirania majorității, ei lucrează la tiranie. El spune că Becali are un vot și ei sunt 250.

Gigi Becali, atac frontal la adresa lui Răzvan Burleanu: Le dă o minge și două tricouri și votează cu el”

Ei se duc la cei 200, le dă o minge și două tricouri și votează cu el. Nu poți să te bați cu tiranie. Tirania nu durează mult, la un moment dat bufnește buboiul. Pe mine nu mă afectează. Dacă e un jucător bun, îl ia la națională, dacă nu, nu! Pe mine nu mă afectează. Singurul care mă deranjează la Federație e să lase justiția liberă.

Atât! Adică singurul lucru pe care îl vreau e să lase Comisiile. Să le lase libere! Dacă ei pun Comisiile, atunci ei judecă în funcție de interesul lor. Chiar dacă nu le zic ei, judecă în interesul lor”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Ilie Dumitrescu a anunțat cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF

Pe de altă parte, la finalul anului trecut, Ilie Dumitrescu anunța care este principalul motiv care îl face pe Răzvan Burleanu să rămână principalul favorit la câștigarea alegerilor de la FRF, ce vor avea loc în primăvară.

Reclamă

„Răzvan Burleanu are 95% șanse să câștige alegerile. Indiferent de ce nume vor participa, nu are nimeni nicio șansă! Cine va candida va fi doar cu numele. Oricum, e super târziu ca cineva să-și anunțe acum participarea, alegerile sunt în primăvară.

Este târziu, super târziu! Nu va avea nimeni nicio șansă. Este ca și cum ar juca Bayern Munchen contra unei echipe din Zweite Bundesliga”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Răzvan Burleanu se pregătește pentru al treilea mandat la FRF. El a câștigat alegerile din 2014, după ce i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian. În 2018, a rămas în funcție după o luptă cu Ionuț Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și