Închide meniul

Gigi Becali, atac neaşteptat la Anamaria Prodan după ce a exclus-o din negocierile pentru transferul lui Dennis Man: "Asta m-a deranjat!"

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 5:18

Reclamă
Gigi Becali, atac neaşteptat la Anamaria Prodan după ce a exclus-o din negocierile pentru transferul lui Dennis Man: "Asta m-a deranjat!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Mai mult. Gigi Becali s-a supărat pe Anamaria Prodan că, deşi i-a transmis că preţul lui Dennis Man este de 15 milioane de euro, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a venit la patronul FCSB cu o ofertă mai mică. Anamaria Prodan este şi agentul jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu nu i-am spus Anamariei că negociam cu ei (n.r. – cei de la Parma) prin Giovanni. Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum. Ea după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea: 'Uite, patroane, dă 8 milioane, ieri au făcut ofertă oficială de 10 milioane, bani plătibili în 4 ani'. Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei. 

M-a deranjat şi i-am spus lui Giovanni să le spună că jucătorul nu se vinde decât pe 15 milioane fix şi că le mulţumim pentru ofertă. Dacă eu îţi spun că dau 15 şi tu îmi dai 10… Asta m-a deranjat!", a spus Gigi Becali la Digi Sport. 

Gigi Becali a anunţat transferul lui Dennis Man la Parma

Becali a anunţat că a acceptat oferta de la Parma, însă mai vrea doar o garanţie bancară.

"Am acceptat oferta. Ei vor să dea banii în doi ani şi jumate. Nu am nicio problemă, poate să fie şi în 3 ani. Numai că vreau şi o scrisoare bancară pentru că ei sunt pe loc de retrogradare. Dacă intră în faliment, nu mai iei niciun ban. A zis că nu se practică aşa ceva. Iar eu nu vreau dacă nu am garanţia asta.

Reclamă

Americanul a zis că a dat 70 de milioane pe club și a mai plătit 80 de milioane pe jucători, dar pe mine nu mă interesează de câți bani a băgat, mă interesează de banii mei. Au zis că nu-mi pot da o scrisoare de garanție.

A vorbit și MM Stoica acum, pentru că eu nu știu engleză, și a rămas că așteaptă să-l sune. Eu fără garanție bancară nu-l dau, nu sunt disperat după bani. Îl dau și cu 12,5 milioane pe loc. Afacerea s-a făcut, doar că vreau garanție​", a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și