Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali cere o sumă uriaşă pentru transferul definitiv al lui Dragoş Nedelcu. „Nu este şi nu a fost o dezamăgire pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 12:39

Gigi Becali cere o sumă uriaşă pentru transferul definitiv al lui Dragoş Nedelcu. „Nu este şi nu a fost o dezamăgire pentru mine

Gigi Becali, mesaj pentru cei de la UTA

Hepta

„Nedelcu are o clauză de cumpărare de două milioane de euro. Nu este şi nu a fost o dezamăgire pentru mine”, a spus Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a împrumutat pe Dragoş Nedelcu la Dusseldorf

Dragoş Nedelcu a plecat, azi, spre Germania, dar are şi un mare regret: nu va merge cu lotul lui Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Am considerat că este o oportunitate pentru mine să mă dezvolt ca fotbalist şi ca om. Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă, am vrut să fie bună pentru mine. Şi cluburile au ajuns la o înţelegere. Nu mă aşteptam să fie atât de rapide negocierile.

Îmi doream enorm să particip la Jocurile Olimpice, dar asta a fost situaţia. Mi-au zis din start că asta este dorinţa lor şi nu am avut ce să fac. Nu mă adaptez într-o zi. E prima oară când părăsesc ţara. Domnul Becali nu mi-a transmis nimic. Nu am vorbit cu nimeni. Merg la un club de tradiţie din Germania şi e normal să fie presiune”, a spus Nedelcu, la plecarea din ţară.

Gigi Becali a plătit două milioane de euro ca să-l aducă pe Nedelcu de la Viitorul, în 2017. Patronul lui FCSB a crezut la acea vreme că a dat marea lovitură și visa să-l vândă pe fotbalistul crescut de Hagi pe zeci de milioane de euro. Acum, jucătorul de 22 de ani e cotat la 400.000 de euro.

Reclamă

Nimic nu a funcționat însă conform planului lui Becali. Nedelcu a ratat un total de 307 zile și 49 de meciuri din cauza accidentărilor, de când a venit la FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și