Închide meniul

Gigi Becali chiar nu glumește! Ca să nu dea banii pe alt jucător, i-a prelungit contractul unui fotbalist de pe „lista neagră”

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 21:57 / Actualizat: 13 ianuarie 2022, 23:05

Gigi Becali chiar nu glumește! Ca să nu dea banii pe alt jucător, i-a prelungit contractul unui fotbalist de pe „lista neagră

Gigi Becali a găsit poreclă lui Malcom Edjouma

Hepta

  • Gigi Becali chiar nu glumește
  • Patronul lui FCSB a tăiat investițiile

Gigi Becali a activat o clauză de prelungire din angajamentul lui George Andrei Miron, scrie prosport.ro. Contractul fotbalistului de 27 de ani cu FCSB era scandent în această iarnă. Noua înțelegere expiră la sfârșitul anului curent, scrie prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui George Andrei Miron

Miron nu s-a ales însă și cu un salariu mai mare. Nu a avut nicio șansă la negocieri în fața lui Gigi Becali. Fotbalistul va încasa 10.000 de euro pe lună, la fel ca până acum.

Andrei Miron joacă la FCSB din februarie 2020, când Gigi Becali l-a adus liber de contract de la FC Botoșani. În acest sezon, el a bifat 8 meciuri pentru roș-albaștri în Liga 1, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist.

Reclamă

Miron a fost la un pas să plece de la FCSB la începutul sezonului, când Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră. Fotbalistul s-a salvat însă pe ultima sută de metri și a continuat să joace titular. El face pereche în centrul apărării cu veteranul Vinicius.

1,1 milioane de euro valorează Andrei Miron, potrivit transfermarkt.com. În doi ani, fotbalistul de 27 de ani a bifat peste 50 de meciuri în tricoul lui FCSB.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali nu mai bagă niciun ban la FCSB

Gigi Becali a anunțat că nu mai e dispus să investească bani în transferuri la FCSB. Latifundiarul din Pipera nu vrea să riște să ajungă cu clubul în faliment, astfel că s-a hotărât să meargă doar pe mâna jucătorilor pe care deja îi are în echipă. Florin Tănase, Octavian Popescu și Florinel Coman sunt de neînlocuit!

„Dacă ne jucăm cu banii ajungem în faliment. Profesioniştii îşi iau banii şi se duc acasă şi noi ajungem în insolvenţă şi faliment. Dacă cineva garantează titulul, da, dar eu nu sunt dispus să risc. Iei trei jucători cu 10 milioane şi iei titlul. Eu vreau garanţii, nu o şansă în plus. Nu mai am încredere în garanţii. Las lucrurile aşa cum sunt. Vreau să mă acopăr. Să zicem că aduc doi jucători. Pe Olaru nu poţi să-l scoţi din echipă şi nici pe Tănase. Aş aduce jucători, dar cine îi poate înlocui pe ei doi din România?

Nimeni nu îi poate înlocui pe ei doi în România. Pe Şut vreau să iau bani pe el. Am putea lua un închizător. Pe Tavi Popescu nu pot să nu-l scot, trebuie să joace meci de meci. Pe Florinel Coman, Ianis Stoica şi Cordea nu poţi să îi scoţi. Eu fac aşa cum ştiu şi nu am intrat în faliment„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de reluarea campionatului, FCSB se regăsește pe locul secund în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului CFR Cluj. Primul meci pentru echipa lui Toni Petrea va fi chiar împotriva rivalilor din Gruia, pe 23 ianuarie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”