Închide meniul

Gigi Becali, considerat vinovat pentru scandalul provocat de Florinel Coman. "Băi băiatule, tu ai carnet?" Acuzaţiile dure făcute de un nume mare din fotbalul românesc

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 20:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali, considerat vinovat pentru scandalul provocat de Florinel Coman. "Băi băiatule, tu ai carnet?" Acuzaţiile dure făcute de un nume mare din fotbalul românesc

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Florinel Coman, prins fără permis

Gigi Becali s-a lăudat în nenumărate rânduri ca își va vinde "perlele" pe zeci de milioane de euro. Florinel Coman este printre favoriții patronului lui FCSB, care e disperat să-l facă produs de export.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, despre incidentul lui Florinel Coman

"E simplu, totul pleacă de la educație. Nu este exclus ca toată așa-zisa licitare fictivă de 15-20 de milioane de euro să le fi luat mințile jucătorilor. Eu cred că este într-o oarecare măsură o victimă a societății în care trăim. 

Este vorba despre educația lui. Mie nu îmi vine să cred că acum s-a întâmplat pentru prima dată ca acest Coman să conducă mașina fără carnet, probabil cu vreo copie din Transnistria sau Ucraina, care nu are nicio legătură", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Starul lui FCSB a fost prins gonind cu 165 de km/h pe Autostrada Soarelui. Florinel nu era singur în mașină, ci cu iubita lui, Ioana Timofeciuc. Fotbalistul conducea un bolid de lux.

"El a mers de multe ori la cantonamentul echipei în mașină și este o victimă pentru că nimeni nu i-a spus «Băi băiatule, ia vino aici, tu ai carnet?». 

Reclamă

Am văzut replica teribilă a patronului, care justifică ce se întâmplă în România. În halul ăsta am ajuns. Atunci părerea mea este că Florinel Coman este o victimă educațională”, a completat Cornel Dinu. 

Polițiștii care i-au verificat documentele lui Florinel Coman au constatat stupefiați că actul prezentat de fotbalist nu este valabil. Starul lui FCSB avea un permis de conducere obținut în Ucraina, care nu apare în baza de date din România.

Gigi Becali nu s-a supărat pe Florinel Coman

Patronul lui FCSB a anunțat că nu-l va taxa pe fotbalistul de 22 de ani pentru acest incident. Florinel Coman este una dintre "perlele" de la FCSB, pe care Gigi Becali spera să obțină zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

"De ce să mă supăr?! Oricărui om i se întâmplă aşa ceva. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a spus Becali pentru AS.ro.

Dacă se va dovedi că documentul prezentat de Coman este fals, acesta riscă înschisoare de la 1 la 5 ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și