Închide meniul

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor! Pavol Safranko, dorit la FCSB: ”E o țintă!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 11:04

Reclamă
Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor! Pavol Safranko, dorit la FCSB: ”E o țintă!”

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să îl transfere pe atacantul Pavol Safranko (27 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

Gigi Becali continuă ”revoluția” pe piața transferurilor

„Poate o să iau astăzi jucători, ca să completez lotul și să fac a doua echipă. O să riscăm acum, mai am două meciuri în play-off, și o să jucăm cu formația cea mai bună.

Riscăm câteva puncte în campionat și odihnim jucătorii buni acolo. După ce ne calificăm în grupe, gata, joacă titularii în campionat și rezervele în cupele europene. Ce iau acum iau să joace în cupele europene. Da, e și Safranko o țintă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre posibilul transfer al lui Marius Ștefănescu. Patronul FCSB a anunțat că nu este interesat de fotbalistul lui Sepsi.

Reclamă

”Nu mă interesează Ştefănescu pentru că nu poate juca în cupele europene, nu că nu m-ar interesa. E şi Safranko pe listă. Să vedem care acum. 

El este fundaş stânga, ce să facem, avem. E fotbalist bun, îmi place. Acum ce să faci? Să ceară Sepsi 700 de mii euro pe el?”, a mai spus patronul FCSB.

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB, după ce echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League. Managerul general al FCSB a spus că unul dintre transferuri este aproape perfectat.

Reclamă 4 / 0/3

Calificarea în play-off-ul Conference League îl face pe Gigi Becali să bage din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Mihai Stoica a fost cel care a făcut anunţul.

„Unul e aproape sigur. Celelalt depinde de el, dacă acceptă sau nu. Cred că mâine voi avea certitudine un răspuns cu unul dintre ei. Iar celelalt la finalul săptămânii. Unul din campionatul intern şi unul din afară. Işfan, nu, nu se pune problema. S-a pus problema înainte de a veni Miculescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.  

Ce a spus Nicolae Dică despre transferuri

Nicolae Dică a vorbit despre cele două transferuri anunţate de Mihai Stoica. Dică speră ca aceştia să fie transferaţi în timp util pentru a putea fi trecuţi pe lista UEFA.

FCSB se va lupta cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele Conference League. Antrenorul FCSB mai vrea transferuri pentru a îndeplini primul obiectiv major impus de Gigi Becali.

”Vrem să mai aducem. Mai vin, sperăm. E vorba despre doi jucători. Ar fi important să putem să-i aducem ca să-i punem pe lista pentru play-off”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă de după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și