Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB: „Unul e din campionatul intern, altul e din afară!” O nouă accidentare gravă: „Ligamentul colateral extern e afectat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2022, 23:55

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB: „Unul e din campionatul intern, altul e din afară! O nouă accidentare gravă: „Ligamentul colateral extern e afectat!

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a "cucerit"

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB, după ce echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League. Managerul general al FCSB a spus că unul dintre transferuri este aproape perfectat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea în playoff-ul Conference League îl face pe Gigi Becali să bage din nou mâna în buzunar pentru transferuri. Mihai Stoica a fost cel care a făcut anunţul.

Mihai Stoica a vorbit despre două transferuri la FCSB

„Unul e aproape sigur. Celelalt depinde de el, dacă acceptă sau nu. Cred că mâine voi avea certitudine un răspuns cu unul dintre ei. Iar celelalt la finalul săptămânii. Unul din campionatul intern şi unul din afară. Işfan, nu, nu se pune problema. S-a pus problema înainte de a veni Miculescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Calificarea în playoff-ul Conference League a fost plătită cu un preţ mare de FCSB. Mihai Stoica a anunţat că Adrian Şut s-a accidentat.

„Şut are o entorsă de genunchi, ligamentul colateral extren e afectat. Cred că şi el… Accidentarea a survenit la puţin timp după ce a intrat pe teren, dar a rămas pe teren până la final. Aşa se pare, are genunchiul cam lat”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Mihai Stoica, cuvinte uriaşe despre fani

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre cei peste 40 de mii de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Am suferit puţin, nu pot să spun că nu. Ne-a activat puţin bara lui Balogh. Cred că şi Dunajska Streda a demonstrat că are câţiva jucători de valoare. În momentul în care suporterii noştri s-au ridicat în picioare şi au prins lanternele telefoanelor… Eu nu am trăit aşa ceva, pe mine unul m-a copleşit. Nu spun aşa doar de dragul de a face complimente, asta e realitatea.

Se deschide şi peluza, să vedem ce se va întâmpla, câţi suporteri norvegieni vor veni. Cred că vom depăşi 50.000″, a mai spus managerul general al FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a analizat şi faza golului marcat de Andrei Cordea.

„Faza golului e de excepţie, pasa lui Octavian Popescu cu exteriorul, cât şi execuţia lui Bogdan Rusu. Cordea a venit exact unde trebuia să vină. Dublă victorie, n-avem de ce nu fim mulţumiţi.

Chiar şi el, toată banca noastră… Dică avea execuţii de genul ăsta. Toată lumea asta a aşteptat, o scăriţă, doar că încercat altceva. Şi el era puţin dezamăgit că n-a marcat. Olaru a făcut un efort cum rar mai vezi”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și