Închide meniul

Gigi Becali, contrazis de Ioan Ovidiu Sabău: ”FCSB are nevoie de Claudiu Keșeru! Toată presiunea o iau jucătorii cu experiență!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 10:12

Gigi Becali, contrazis de Ioan Ovidiu Sabău: ”FCSB are nevoie de Claudiu Keșeru! Toată presiunea o iau jucătorii cu experiență!”

Gigi Becali, contrazis de Ioan Ovidiu Sabău în cazul Claudiu Keșeru

Profimedia

Gigi Becali, contrazis de Ioan Ovidiu Sabău

Am vazut si eu declaratia dată de Keșeru. Sigur, fiind supărat după joc… Dar, din punctul meu de vedere, rămâne un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Jucător de execuție, cu multă experiență. A jucat la echipa națională, cu Ludogoreț în cupele europene. Plus că a fost adus ca un jucător important. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Depinde de obiectivul pe care îl are FCSB. Dacă își dorește să crească acești tineri, să le dea meciuri, de Keșeru eu cred că are nevoie FCSB. Și cei tineri au nevoie de el, pentru că ai nevoie de un jucător cu experiență de la care să înveți. 

Toată presiunea o iau de multe ori acești jucători cu experiență. FCSB are jucători de calitate luați individual. Nu știu dacă s-au retras foarte mult, dar au fost de multe ori spații și s-a pătruns destul de ușor. Cred că aici a suferit. Nu au reușit să joace mulți jucători în spatele mingii și ei să joace pe contraatac, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit playsport.ro.

Claudiu Keșeru face pace cu Gigi Becali și a intrat în „silenzio stampa”

Claudiu Keșeru încearcă să nu mai intre în colimatorul lui Gigi Becali. Atacantul de 35 de ani a contribuit la victoria in extremis obținută de FCSB cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, în etapa a 26-a a Ligii 1. Veteranul roș-albaștrilor a reușit un assist la golul de trei puncte marcat de Vali Gheorghe.

Rezervă pe Arena Națională, Keșeru a fost introdus după pauză, în minutul 49. La final, a ținut să facă pace cu patronul și s-a ferit să mai vorbească despre conflictul dintre ei. A fost criticat în termeni duri, în acest an, de Becali.

Reclamă

În repriza a doua s-au retras deliberat ceea ce ne-a favorizat pressingul și anumite ocazii de gol pe care le-am fructificat. Nu au fost multe, clare, dar le-am fructificat. Încerc să-mi fac treaba, am fost introdus ca să schimb rezultatul. Mi-am pus amprenta, am dat pasă de gol, încerc să-mi ajut echipa.

Acum cred că v-am făcut o mare parte din lucru, vă las să discutați, nu mai vorbesc. Aveți ce discuta, acum nu mai spun absolut nimic, vorbesc pe teren„, a declarat Claudiu Keșeru după FCSB – UTA 3-2.

Gigi Becali, atac cu talpa la Claudiu Keșeru: „Stă pe bancă și ia bani!”

Gigi Becali a răbufnit după declarațiile făcute de Claudiu Keșeru la finalul meciului FCSB – FC U Craiova 1948, scor 2-2, din etapa a 24-a a Ligii 1. Patronul lui FCSB a ținut să îl pună la punct pe atacantul care a marcat din penalty, în minutul 90+2, golul prin care roș-albaștrii au smuls un punct pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Keșeru nu știu de ce e supărat. Nu știu ce vrea să vorbească la final, întrebați-l: „Nu ți-a dat Becali banii, te-a jignit cu ceva?”. L-am jignit eu vreodată cu ceva, l-am înjurat? Întrebați-l dacă a primit banii. I-am zis că scap la vară… m-am referit că scap de salariul lui, nu de el. Cum am scăpat de Budescu. Aici nu ne jucăm de-a Keșeru, aici e vorba de bani, de milioane de euro. Nu ne jucăm că așa îi place lui Keșeru, să vorbească. Aici e vorba de economii, de ajustări la salarii.

Nu ne jucăm… că vezi ce mă supăr eu că vreau să mai iau 25.000 încă vreo doi ani, să mai facem contract. Aici e vorba de bani. Dacă iei 25.000 trebuie să câștigi campionatul. Iar el nu mai este. Dacă nu mai este, stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult decât să stea pe bancă și să ia bani? Eu nu înțeleg oamenii ăștia„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și