Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | Claudiu Keșeru face pace cu Gigi Becali și a intrat în „silenzio stampa”! Anunț categoric după assist-ul pentru Vali Gheorghe: „Vă las să discutați, eu vorbesc pe teren”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 23:10

FCSB – Chindia 3-2 | Claudiu Keșeru face pace cu Gigi Becali și a intrat în „silenzio stampa! Anunț categoric după assist-ul pentru Vali Gheorghe: „Vă las să discutați, eu vorbesc pe teren

Claudiu Keșeru vrea să facă pace cu Gigi Becali

Profimedia

Rezervă pe Arena Națională, Keșeru a fost introdus după pauză, în minutul 49. La final, a ținut să facă pace cu patronul și s-a ferit să mai vorbească despre conflictul dintre ei. A fost criticat în termeni duri, în acest an, de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru, după FCSB – Chindia 3-2: „Vorbesc pe teren”

În repriza a doua s-au retras deliberat ceea ce ne-a favorizat pressingul și anumite ocazii de gol pe care le-am fructificat. Nu au fost multe, clare, dar le-am fructificat. Încerc să-mi fac treaba, am fost introdus ca să schimb rezultatul. Mi-am pus amprenta, am dat pasă de gol, încerc să-mi ajut echipa.

Acum cred că v-am făcut o mare parte din lucru, vă las să discutați, nu mai vorbesc. Aveți ce discuta, acum nu mai spun absolut nimic, vorbesc pe teren„, a declarat Claudiu Keșeru după FCSB – UTA 3-2.

Claudiu Keșeru a comentat lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Roș-albaștrii s-au apropiat la șase puncte de liderul Ligii 1.

Am văzut și noi meciul ieri, e clar că lucrurile se vor întâmpla de această manieră până la final. E important să avem nervii cât mai puternici, să luăm maximum de puncte dacă se poate. Dacă vom fi primii, bravo nouă, dar dacă nu vom fi făcând maximum, îi vom felicita. Va fi greu. Toată lumea are această chestie în cap, să câștigăm titlul„, a precizat Keșeru.

Reclamă

Cu o etapă în urmă, atacantul lui FCSB nu a fost inclus în lot din cauza conflictului cu patronul. A ratat victoria cu Academica Clinceni, scor 3-0.

Citește și:

Gigi Becali, atac cu talpa la Claudiu Keșeru: „Stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult? Nu înțeleg!”

Gigi Becali a răbufnit după declarațiile făcute de Claudiu Keșeru la finalul meciului FCSB – FC U Craiova 1948, scor 2-2, din etapa a 24-a a Ligii 1. Patronul lui FCSB a ținut să îl pună la punct pe atacantul care a marcat din penalty, în minutul 90+2, golul prin care roș-albaștrii au smuls un punct pe Arena Națională.

Keșeru nu știu de ce e supărat. Nu știu ce vrea să vorbească la final, întrebați-l: „Nu ți-a dat Becali banii, te-a jignit cu ceva?”. L-am jignit eu vreodată cu ceva, l-am înjurat? Întrebați-l dacă a primit banii. I-am zis că scap la vară… m-am referit că scap de salariul lui, nu de el. Cum am scăpat de Budescu. Aici nu ne jucăm de-a Keșeru, aici e vorba de bani, de milioane de euro. Nu ne jucăm că așa îi place lui Keșeru, să vorbească. Aici e vorba de economii, de ajustări la salarii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne jucăm… că vezi ce mă supăr eu că vreau să mai iau 25.000 încă vreo doi ani, să mai facem contract. Aici e vorba de bani. Dacă iei 25.000 trebuie să câștigi campionatul. Iar el nu mai este. Dacă nu mai este, stă pe bancă și ia bani. Ce vrea mai mult decât să stea pe bancă și să ia bani? Eu nu înțeleg oamenii ăștia„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Claudiu Keșeru face pace cu Gigi Becali
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și