Închide meniul
Video

Gigi Becali, criticat dur de un fost jucător al roş-albaştrilor: „E ciudat să îl văd având aceste decizii pe care nu le mai înţelege nimeni. Nu ştim ce îşi mai doreşte de la echipa lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 14:53

Gigi Becali a anunţat că vrea să vândă FCSB

Hepta

După 10 ani, Gigi Becali a ajuns să numească antrenori care să execute toate ordinele sale, cărora să le facă echipa înaintea meciurilor şi pe care să îi sune pentru a face schimbări în timpul partidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Rada: „E ciudat să îl văd pe Gigi Becali având aceste decizii pe care nu le mai înţelege nimeni”

„Asta spun, în acele vremuri au fost discuţii şi cu Hagi, Gigi Becali mai venea în vestiar, să ne încurajeze. Dar nu am simţit sau să zică cineva în faţă că face aceste schimbări Gigi Becali. Cu siguranţă toţi antrenorii au avut discuţii cu el.

Nu am văzut semne clare, fie telefoane cum sunt acum, fie aceste decizii inexplicabile. E ciudat să îl văd pe Gigi Becali având aceste decizii pe care nu le mai înţelege nimeni. Câteodată, nu ştim ce îşi mai doreşte de la echipa lui”, a spus Rada, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Gigi Becali a anunțat echipa la care se duce dacă vinde FCSB pe 10 milioane de euro

Gigi Becali a anunțat care sunt cele două cluburi din Liga 1 din care va alege dacă va vinde FCSB pentru 10 milioane de euro. Inițial, prima echipă vehiculată a fost Academica Clinceni, dar omul de afaceri a explicat de ce nu o ia în considerare.

”Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine.

Reclamă

Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și