Închide meniul

Gigi Becali a anunțat echipa la care se duce dacă vinde FCSB pe 10 milioane de euro. ”Vreau să iau titlul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 9:06

Gigi Becali a anunțat echipa la care se duce dacă vinde FCSB pe 10 milioane de euro. ”Vreau să iau titlul”

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

”Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali vinde FCSB pe 10 milioane de euro

Gigi Becali le-a explicat ultrașilor că, în schimbul celor 10 milioane de euro, vor primi societatea, nu și echipa. Jucătorii ar ajunge alături de Gigi, la noul club.

Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali poate da lovitura pe piața transferurilor

Până să găsească ultrașii din Peluza Nord un finanțator, Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe piața transferurilor. Ronaldo Deaconu ar putea ajunge gratis la clubul din Berceni. LPF a anunţat că mijlocaşul ofensiv cotat la un milion de euro a depus memoriu, miercuri, pentru a deveni liber de contract.

Jucătorul de 24 de ani a depus memoriu pentru încetarea raporturilor contractuale cu Gaz Metan Mediaş, cu pretenţii financiare. Asta după ce nu a primit salariile pe ultimele trei luni.

Primul termen de judecare a cererii lui Ronaldo Deaconu va avea loc pe 24 noiembrie, iar, cel mai probabil, el va deveni liber de contract la începutul lui 2022. Atunci, ar putea semna cu orice club, în pole position fiind FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Deaconu, produsul academiei lui Gică Hagi

Ronaldo Deaconu este un produs al celebrei academii a lui Gheorghe Hagi. El a plecat apoi în Olanda, fiind foarte tânăr, unde s-a plimbat pe la Feyenoord și Twente. Revenit în România, Deaconu a dezvăluit că și-a angajat propriul staff care să se îngrijească de pregătirea lui individuală.

„Am și eu un mic staff. Îmi place să-mi găsesc câțiva portari, câțiva jucători și antrenori care să mă ajute. Îi plătesc eu, pe jucători îi mai cinstesc, le mai dau câte o pereche de ghete”, a spus Ronaldo Deaconu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și