Închide meniul

Gigi Becali, criticat înainte de marele derby cu Dinamo. ”FCSB are nevoie de Planic!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 11:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Gigi Becali, criticat înainte de marele derby cu Dinamo. ”FCSB are nevoie de Planic!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, criticat înainte de marele derby cu Dinamo. ”FCSB are nevoie de Planic!”

Gigi Becali este în conflict cu Bogdan Planic, fundașul sârb pe care nu-l mai dorește la echipă. Omul de afaceri vrea 10 milioane de euro de la Planic, în cazul în care va pleca în această vară. Fotbalistul nu vrea să se mai antrenze alături de colegii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac nu e impresionat de jucătoriii de la FCSB

Pulhac a făcut o mică analiză înainte de marele derby Dinamo-FCSB, care va fi în această seară de la ora 20:00, LIVE-TEXT pe antenasport.ro. Pulhac crede că doar Planic și Florin Tănase ar fi cei mai de temut fotbaliști din tabăra roș-albaștrilor, dar aceștia nu vor juca în partida de diseară.

”Au nevoie de Planic. Tănase… că e căpitanul echipei. Aici e o problemă, Gigi tot incearcă să aducă un fundaș. Panțîru nu-mi place, cred că nu este copt pentru o asemenea echipă. Soiledis nu mă dă pe spate. Momcilovic, da, este o pierdere, el a și demonstrat, pentru că a jucat destul de bine când a venit la FCSB”, a spus Pulhac, pentru ProSport.

Gigi Becali, în conflict cu Bogdan Planic: ”A crezut că e pe câmp!”

Becali mai spune că i-a plătit ultimele salarii lui Planic, dar că el nu mai vrea să continue. Dacă se va transfera la o altă echipă, atunci va trebui plătească această sumă.

”Nu a mai vrut el, a vrut să rămână liber. Și Coman și Man să rămână liberi. I-am dat banii pe două luni, i-am dat banii lui, pentru că eram în pușcărie dacă nu îi dădeam. E problema lui că el contestă treabă. M-a ambiționat și el pe mine și am zis că e care pe care. El mai are contract pe încă un an. Avea contract pe trei ani și pe încă unul bonus. Are clauză, cine semnează cu el, să dea 10 milioane de euro. A fost în șomaj tehnic și a luat salariu întreg pe aprilie și mai. Care e problema?

Reclamă

Nu am ambiții, nu-mi fac ambiții. E vorba că dacă ai contract, trebuie să îl respecți. Eu îl țin pe Stan și îi dau bani, cum îi dau bani lui Petre și nu mai am nevoie de el. Dacă nu respectă contractul, se va rezolva conform legii. Ce să îi plătesc salariul normal? Nu mai vreau să îi plătesc pentru că nu vine la antrenament! Mi-a zis că vrea să devină liber”, a declarat Becali după meciul cu Gaz Metan.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și