Închide meniul

Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi Iordănescu: „Cere-ți iertare de la Argăseală! Cum să trimiți amenințări? Culcă-te liniștit!”

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 12:33

Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi Iordănescu: „Cere-ți iertare de la Argăseală! Cum să trimiți amenințări? Culcă-te liniștit!

Gigi Becali l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB

Hepta

  • Gigi Becali, ultimul mesaj pe care i l-a dat lui Edi Iordănescu
  • Dezvăluire fabuloasă făcută de patronul FCSB

Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a dat lui Edi Iordănescu. Patronul FCSB a fost deranjat de faptul că Edi Iordănescu a trimis notificare prin avocați la club. Becali era dispus să treacă peste această aroganță a antrenorului, însă i-a transmis să îi ceară scuze lui Valeriu Argăseală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi Iordănescu

„Ultimul meu mesaj. Îl citesc și îl și arăt. Vorbesc când vreau eu. Uite ce scriu eu… vineri seară. I-am spus nu ai înțeles nimic. Nu am vrut niciodată să pleci. Nu vreau să controlez nimic. Nu am vorbit cu niciun antrenor. Eu nu lucrez la întuneric, decât la lumină. Cum să faci așa ceva Edi. Cum să-mi trimiți amenințări cu avocatul? Nu-mi vine să cred.

Cum să ameninți pe cineva și apoi să vii să lucrezi. Îmi stau ca un drac în cap și nu înțeleg cum un om poate face așașa ceva. Cere-ți iertare de la Argăseală și continuă-ți munca. O să vină și Coman, și Șerban și Olaru. Vei reuși. Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă. Eu nu fac viclenii. Sunt omul pe față. Culcă-te liniștit, o să reușești, o să vezi„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali: „Nu am încercat să îl conving să rămână!”

Gigi Becali a spus că nu a încercat să îl convingă pe Edi Iordănescu să mai rămână la echipă. Totuși, Becali și-a menținut declarația prin care s-a arătat dezamăgit de jocul echipei.

„Ca să rezolv și problema asta. Ei spun că nu o să stăm așa. Nu cred că fac nimic ilegal. Plătesc taxe și impozite. Vreau liniște, nu vreau să am de-a face cu el. I-am zis treaba ta, vezi că ai făcut 7 ani. El instigă. A plecat el, nu l-am dat afară. Ce, am încălcat vreo lege?

Reclamă

Unde sunt rezultatele, care rezultate? Păi da uitați-vă, nu sunt 22 din 24. Sunt 22 din 29. Păi da nu îmi convine. A venit când aveam 7 puncte diferență de CFR? Acum câte sunt? 8! Nu am încercat să-l conving. I-am dat lui mesaje când a trimis la club notificare. Că de ce am spus că nu joacă echipa. Tu ameninți patronul? A trimis notificare, că activează clauza. Vorbește omenește, trimiți avocatul la Argăseală?„, a mai spus Gigi Becali.

Anunțul oficial făcut de FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu

FCSB a anunțat oficial despărțirea de Edi Iordănescu, printr-un comunicat emis pe rețelele de socializare. Astfel, vicecampioana dezvăluie că ruperea contractului a fost de comun acord, fără pretenții financiare din partea antrenorului, la fel cum susținea și Gigi Becali.

”Mulțumim, Edward Iordănescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!”, e mesajul celor de la FCSB, pe contul oficial de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”