Închide meniul

Gigi Becali, decis să-și vândă „satelitul”: „Ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier!”

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 22:37

Reclamă
Gigi Becali, decis să-și vândă satelitul”: Ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier!”

Mihai Rotaru, replică acidă pentru Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali este decis să-și vândă „satelitul” din Liga 2, clubul Unirea Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB spune că a pierdut mulți bani cu „satelitul” vicecampioanei și este dispus să renunțe la formația din liga secundă.

Gigi Becali, decis să-și vândă „satelitul”: „Ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier!”

Ba mai mult, latifundiarul din Pipera susține că a găsit deja un investitor interesat de proiectul de la Unirea Constanța.

„Am vorbit și cu Burleanu acum câteva zile. Era vorba despre academii, era îngrijorat că desființez Academia. «Am înțeles că restrângeți activitatea», mi-a zis. Nu desființez nimic, domnule! Doar ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier.

L-am pus pe MM acum să aducă și de la Unirea Constanța toți jucătorii buni, a zis că 5 au valoare. Pe ăia i-am dat la niște echipe împrumut. Echipa de la Constanța va m-a costat cam 500.000 de euro.

Reclamă

Argăseală nu poate să le semneze rezilierile de acolo pentru că are nevoie de aprobarea mea. Acum cineva va prelua echipa o ia cu tot cu jucători. Eu nu pot să îi dau echipa fără jucători. Îmi dă omul 200.000 de euro. Pierd 375.000 de euro, asta e.

S-a găsit investitor, este cineva care aduce jucători din străinătate. Vrea să aducă jucători valoroși din străinătate. Vrea să intre în Liga 1, apoi să îi vândă. Vrea să facă o piață de jucători. Asta vrea omul să facă. Eu i-am zis că nu mă mai intereasează”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

După 16 meciuri jucate în Liga 2, Unirea Constanța ocupă ultimul loc, cu doar 12 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să-i dau gol FCSB-ului!”. Anunțul făcut de jucătorul dat afară de Gigi Becali după numai 62 de minute

„Vreau să-i dau gol FCSB-ului!”. Acesta este anunțul făcut de Vadim Rață, jucătorul dat afară de Gigi Becali după numai 62 de minute. Mijlocașul de 29 de ani a revenit la FC Voluntari în luna septembrie, după numai două săptămâni petrecute la FCSB.

Rață a fost cumpărat de Gigi Becali de la clubul ilfovean în schimbul a 300.000 de euro, dar nu l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera.

Becali l-a lăsat să plece la FC Voluntari gratis, după numai 3 meciuri jucate. Per total, internaționalul moldovean a bifat numai 62 de minute în tricoul roș-albastru.

Vadim Rață nu s-a ascuns și a dezvăluit că abia așteaptă meciul cu FCSB. Mijlocașul lui FC Voluntari își dorește enorm să marcheze împotriva fostei sale echipe.

Rață a vorbit și despre meciul de vineri, cu U Cluj, din etapa a 22-a din Liga 1.

„Sunt cam aceiași jucători la ei (n.r. – U Cluj), deci știm ce avem de făcut. Cred că o să fie unul dintre cele mai grele meciuri. (Reporter: Atunci, cu Craiova, cu CFR cum va fi?) Știți care e faza, la astea știi la ce să te aștepți. O să aibă posesia, îți faci plan pe contraatac, aici e mai greu.

Aici nu știi ce să faci, tu peste ei, ei peste tine. Cu CFR, cu FCSB știi ce ai de făcut, stai în propriul teren și îți pregătești contraatacul.

Reclamă

Ce să vreau cu FCSB, să dau un gol. Nu e nicio răzbunare, asta vreau eu, să dau un gol”, a spus Vadim Rață, la conferința de presă premergătoare meciului U Cluj – FC Voluntari.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și