Închide meniul

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1: „Putem termina sezonul regulat pe primul loc!” Anunţ despre viitorul lui Strizu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 ianuarie 2023, 23:38

Reclamă
Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1: „Putem termina sezonul regulat pe primul loc! Anunţ despre viitorul lui Strizu

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1

Colaj Hepta

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1. Farul şi CFR Cluj au terminat anul pe primele două locuri cu 45, respectiv 44 de puncte. FCSB e pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a prins curaj după transferul lui Deian Sorescu. Crede că FCSB poate termina pe primul loc sezonul regulat, deşi mai sunt de jucat doar 9 etape până la bătăliile teribile pentru titlu din playoff.

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu

Becali crede că FCSB poate pleca din „pole – position” cursa nebună pentru titlu. Primul obstacol pentru echipa lui Pintilii şi Strizu va fi Hermannstadt, însă Becali nu se teme.

Mare lucru 7 puncte diferenţă. Ne era teamă pentru playoff, dar acum putem termina sezonul regulat pe primul loc„, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Gigi Becali a făcut un anunţ enigmatic şi despre viitorul lui Leo Strizu la echipă. Antrenorul din acte de la FCSB nu a fost în cantonament şi s-a zvonit că va fi schimbat. Becali nu a renunţat la ideea de a-l schimba pe Strizu şi să aducă un alt antrenor cu licenţă PRO.

Reclamă

Totuşi, Becali recunoaşte că şansele ca acest lucru să se întâmple până la meciul cu Hermannstadt sunt mici.

Eu cred că da. Să vedem. Dacă nu îl schimbăm, o să revină el (n.r. – dacă va reveni la meciul cu Hermannstadt)„, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu. Patronul de la FCSB a spus că jucătorul împrumutat de la Rakow va fi cumpărat definitiv în vară dacă se îndeplineşte o singură condiţie. FCSB trebuie să câştige titlul pentru a-l determina pe Gigi Becali să dea bani pentru transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a recunoscut că Deian Sorescu este un jucător pe care l-a dorit enorm de mult. Becali a reuşit să îl imprumute pentru 6 luni în această iarnă. Afacerea l-a costat doar 50 de mii de euro. Dacă vrea să îl transfere definitiv, Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

„Sorescu a fost un jucător pe care l-am plăcut eu întotdeauna. Am dat 50 de mii de euro pentru împrumut. Câştigăm campionatul, plătesc clauza şi îl cumpăr: 950.000 de euro„, a spus Gigi Becali.

Totodată, patronul de la FCSB a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Cordea. Oferta primită de la Augsburg nu l-a mulţumit pe patronul de la FCSB.

Au dat trei milioane de euro, ce să fac cu trei milioane. Nu îl dau pentru atât. Să-l ia pe Petrila. Ce? Să dau toată echipa cu trei milioane?”, a dezvăluit Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și