Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluire despre un transfer important. ”Am cerut atât pe Tănase. E negociabil, dar nu spun asta la televizor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 5:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gigi Becali, dezvăluire despre un transfer important. ”Am cerut atât pe Tănase. E negociabil, dar nu spun asta la televizor”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gigi Becali, dezvăluire despre un transfer important. ”Am cerut atât pe Tănase. E negociabil, dar nu spun asta la televizor”

Becali a spus că așteaptă 5 milioane de euro pe mijlocașul vicecampioanei. ”Eu am cerut pe Tănase 5 milioane. E negociabil, dar nu vreau să spun asta la televizor”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 10 milioane de euro pentru Florinel Coman

Au apărut zvonuri că Florinel Coman este o ţintă chiar şi pentru Liverpool. Gigi Becali a confirmat că atacantul de 22 de ani poate ajunge la o echipă din Anglia.

"Am cerut 10 milioane de euro pentru Florinel Coman. Nu s-a întâmplat transferul, dar acum face 20! Asta chiar dacă nu a jucat în această perioadă.

Dacă Giovanni ştie că cineva dă 15 milioane de euro, atunci înseamnă că pleacă. Şi impresarii cunosc secrete. Nu este vorba de Galatasaray, eu ştiu de alte două echipe din Anglia. Nu a fost vorba de Galatasaray", a spus Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali, fericit că a plecat Gnohere de la FCSB

Bizonul a avut cifre excelente în perioada petrecută la FCSB, iar Becali chiar îşi făcea planuri să încaseze sume importante în schimbul său. În ultima perioadă, patronul roş-albaştrilor a avut mai multe conflicte de la distanţă cu Gnohere. Plecarea francezului l-a făcut să exulte.

Reclamă

"Am scăpat! Cea mai mare problemă era că mai aveam să-i dau nu ştiu câţi bani, aproape 70.000, acum, în iunie.

Nu că n-ar fi un fotbalist bun, dar acum venea cu câteva kile în plus, până îşi revenea mai dura câteva luni de zile. Acum îl am pe Petre (n.r Adrian Petre). Eu vreau să scot bani din fotbal şi trebuie să scot repede, că altfel intru în faliment", a mai spus patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali vrea să îl transfere pe Tănase
  • Ce echipă îl dorește pe Florinel Coman
  • Becali, fericit după plecarea lui Gnohere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și