Închide meniul

Gigi Becali, disperat după şansa uriaşă pierdută de FCSB de a trece pe locul 1. "Nu mai știm de noi și plângem după meci. Fițe, fițe și iar fițe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 8:23 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:40

Gigi Becali, disperat după şansa uriaşă pierdută de FCSB de a trece pe locul 1. "Nu mai știm de noi și plângem după meci. Fițe, fițe și iar fițe"

Hepta

Gigi Becali a răbufnit după FCSB - Academica Clinceni 2-2

"Ce vreți să fac, să joc eu? Nu vedeți că ne încurcăm de echipele mici? Nu ziceau oamenii că cei de la Clinceni sunt frații noștri? Ne-au bătut o dată, iar acum ne-au pus o frână de nu mai știm de noi și plângem după meci. Normal că sunt supărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, după FCSB – Academica Clinceni 2-2: "Fițe, fițe și iar fițe"

Păi, noi vrem să câștigăm campionatul, dar nu suntem în stare să batem Clinceniul. Fițe, fițe și iar fițe. Ne-am culcat în spatele CFR-ului și uite că tot în spatele CFR-ului ne-am trezit. 

Nu vreau să spun mai multe, dar, daca o ținem așa, o să vedeți frână și cu Sepsi. Trebuie să ne trezim. Nu vreau să vorbesc acum mai multe. Am și alte treburi. Nu mă întreba de arbitraj, de VAR, că nu am chef să îmi stric ziua", a spus Becali, citat de prosport.ro. 

Darius Olaru a început să plângă pe teren, după FCSB – Academica Clinceni 2-2

Darius Olaru (23 ani) a izbucnit în lacrimi la finalul meciului dintre FCSB şi Academica Clinceni, 2-2. Mijlocaşul a deblocat tabela la Giurgiu.

FCSB a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament, iar Darius Olaru nu şi-a putut stăpâni emoţiile. Mijlocaşul a fost surprins la final întins pe gazon, cu ochii în lacrimi. Acesta a fost calmat cu greu de coechipieri.

Reclamă

"Să câştigăm cele 3 puncte, asta puteam face azi. Trebuia să ne retragem după ce am deschis scorul. Ne-au prins ei pe contraatac, ceea ce nu e normal. Trebuia să gestionăm mai bine", a spus Darius Olaru la finalul meciului.

După acest rezultat, FCSB a rămas pe locul secund, la un punct în spatele lui CFR Cluj. Ardelenii rămân lideri, deși au pierdut pe teren propriu cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și