Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali e Al Khelaifi de România! Dumitru Dragomir n-are dubii: „Dacă nu te adaptezi, te dă afară într-o săptămână”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 august 2021, 14:55

Gigi Becali e Al Khelaifi de România! Dumitru Dragomir n-are dubii: „Dacă nu te adaptezi, te dă afară într-o săptămână

Gigi Becali e Al Khelaifi de România! Dumitru Dragomir n-are dubii

Hepta

„Sunt banii lor. E normal. Noi nu înţelegam capitalismul. Credeţi că la PSG şi la City nu se bagă pantronii? Îl cheamă pe antrenor şi spune: vezi că eu cam aşa văd. Dacă nu te adaptezi, te dă afară într-o săptămână”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl vede pe Dinu Todoran varianta perfectă la FCSB

Pe de altă parte, chiar dacă Laurenţiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova şi Marius Şumudică la CFR Cluj, Dumitru Dragomir susţine că Dinu Todoran la FCSB e cea mai bună alegere pentru Gigi.

„Şi Gigi şi-a luat antrenor bun. Degeaba vorbesc unii ziarişti care nu-l cunosc pe Todoran, dar eu vă spun ca Gigi şi-a luat un antrenor foarte bun, care poate să lase capul în jos la multe discuţii pe care le are cu Gigi.

Asta e o artă. De exemplu Şumudică, sau eu, sau oricare n-am putea, dar el poate. Asta este o înzestrare de la Dumnezeu să poţi să fii cât mai maleabil şi docil”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dinu Todoran, umilit de Gigi Becali chiar după primul meci la FCSB

Gigi Becali l-a umilit din nou pe Dinu Todoran. Finanţatorul de la FCSB a anunţat în ce condiţii va putea antrenorul roş-albaştrilor să facă singur echipa şi schimbările. „Nu voi lasă niciodată averea mea să fie batjocorită de angajați”, anunţă Becali.

Reclamă

„E posibil să primească mai multă libertate antrenorul. Când eu o să consider că poate să ia alegerea corectă, atunci o să-l las. Am vorbit cu el înainte de meci și mi-a zis că ‘vreau să joc cu Crețu închizător’ și l-am lăsat. Eu văd ce părere are antrenorul și facem echipa. Dacă văd că ideile sunt bune, îl las.

Dacă o să se lege o echipa adevărată și câștigă 6-7-8 meciuri la rând, nu mai mă bag. Dar până atunci, nu vreau să ajung că Dinamo, Rapid, Urziceni, Oțelul și altele. Nu vreau să pierd 25 de milioane că Negoiță, 50 de milioane că Porumboiu. Nu voi lasă niciodată averea mea să fie batjocorită de angajați. Antrenorul este un angajat”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și