Închide meniul

Gigi Becali e decis! Chiar vinde FCSB. Condiţiile puse de fani pentru a prelua echipa

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 16:29

Gigi Becali e decis! Chiar vinde FCSB. Condiţiile puse de fani pentru a prelua echipa

Gigi Becali, infectat cu Covid-19

Profimedia

  • Gigi Becali e decis
  • Chiar vinde FCSB. Condiţiile puse de fani pentru a prelua echipa

Gheorghe Mustaţă şi Gigi Becali au vorbit despre cedarea FCSB către suporteri. Latifundiarul din Pipera spune că îl aşteaptă pe investitorul din partea Peluzei Nord să îi cedeze echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e decis să vândă FCSB

Gigi Becali nu a mai așteptat. L-a sunat pe Gheorghe Mustață pentru a urgenta tranzacția. „Este adevărat. Am fost sunat miercuri dimineață de Gigi Becali și mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri. Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă… să vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineață stau doar pe telefoane și am tot discutat cu avocații. Noi suntem Steaua și o să vedeți câți oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniștit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui.

Deja e vorbit cu cineva și avem de unde să luăm juniori. Dar, Gigi ne-a zis că vrea să ne lase și vreo șase jucători, acum să vedem…Am discutat apoi și cu cei care vin să ne ajute cu banii, iar oamenii ne-au spus clar ce condiții să îi transmitem lui Gigi Becali din partea lor.

Reclamă
Citește și:

Condiţiile puse de fani patronului de la FCSB

Vrem o hârtie scrisă de la el, iar asta cât mai repede, nu vorbe sau declarații prin presă, prin care se angajează că ne vinde clubul pe zece milioane de euro plus patru lucruri importante pe care le vrem trecute în acel document. Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: cedarea echipei pe societatea respectivă, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA și locul de Liga 1. Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toți banii în cont”, a spus Gheorghe Mustață, şeful de la Peluza Nord, conform prosport.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – Farul 1-1. Ștefan Baiaram, gol după un contraatac! Ionuț Cojocaru a surprins cu un șut cu piciorul stâng 20:35 Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova 20:34 Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman. Salariu anul de 2 milioane de dolari pentru „Mbappe” de la FCSB 20:16 FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi” 20:04 Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!” 19:32 Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „A negociat deja, dar nu vrea să spună!”. Anunţul momentului! 19:17 Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față 18:44 „Nu mă uit la meciul lui Leverkusen! O să mă uit la Arsenal” Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga 18:29 Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge – PAOK 1-0! Grecii au depus plângere la UEFA 18:24 Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: „Asta i-aș recomanda” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman
Liga 1 • 20:34
Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman. Salariu anul de 2 milioane de dolari pentru „Mbappe” de la FCSB
FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman
Liga 1 • 20:16
FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi”
Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB
Liga 1 • 19:32
Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „A negociat deja, dar nu vrea să spună!”. Anunţul momentului!
Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul
Liga 1 • 17:41
Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul: „Ignorăm mesajele!”
Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj - FCSB
Liga 1 • 16:58
Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB: „Să ne vadă adevărata față!”