Închide meniul
EXCLUSIV

Răspuns pentru Gigi Becali după ce a anunţat că vrea să preia alt club din Liga 1. „Sigur am putea colabora cu Gigi Becali pe acest proiect. Suntem interesaţi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 14:47

Răspuns pentru Gigi Becali după ce a anunţat că vrea să preia alt club din Liga 1. „Sigur am putea colabora cu Gigi Becali pe acest proiect. Suntem interesaţi

Dumitru Dragomir crede că tot Gigi Becali este antrenorul la FCSB

Hepta

Adrian Budeanu, primarul de la Clinceni, îl aşteaptă cu braţele deschise pe Gigi Becali şi nu se teme că ar putea avea probleme din cauza stilului finanţatorului de la FCSB, obişnuit să controleze totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Budeanu: „Sigur am putea colabora cu Gigi Becali pe acest proiect”

„Academica Clinceni este interesată de orice investitor care vrea să investească în Clubul Sportiv Academica Clinceni. Indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali.

Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect. Suntem interesaţi să discutăm cu oricine vrea să preia clubul. Situaţia este dificilă. Orice investitor este binevenit lângă noi”, a spus primarul de la Clinceni, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali ar putea prelua Academica Clinceni

Gigi Becali a pus deja ochii pe Academica Clinceni, lanterna-roşie a Ligii 1. În cazul în care ultraşii se ţin de cuvânt şi vin cu cele 10 milioane de euro cerute, patronul vicecampioanei renunţă la FCSB. Nu va ieşi însă din fotbal. Preia echipa din Ilfov, acolo unde spune că se va duce şi cu tot lotul de jucători, dar şi cu juniorii.

Gigi Becali vrea să profite de faptul că echipa din Ilfov are mari probleme financiare și este la un pas de insolvență. Mai mult, latifundiarul din Pipera crede că un plus l-ar avea și faptul că trupa Clinceni nu are ultrași și așa nu are cine să îl mai conteste, conform prosport.ro.

Reclamă

„Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia. Noi ne-am retras când a promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat”, spunea Gigi Becali.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și