Închide meniul

Gigi Becali e optimist: "Se va opri starea de urgență. Campionatul va începe mai devreme"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 aprilie 2020, 19:26

Gigi Becali e optimist: "Se va opri starea de urgență. Campionatul va începe mai devreme"

Gigi Becali, reacţie de necrezut

Profimediaimages

Becali e optimist și susține că fotbalul în România se poate relua mai repede decât se așteaptă multă lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu cred că se va relua mai devreme, fiindcă se va opri starea de urgență și cred că în mai, pe la sfârșit, vom începe campionatul. Orice săptămână în plus contează, termini mai repede campionatul, e foarte importantă pentru noi!", a spus Gigi Becali la Digisport.

Becali: "Jucătorii se pregătesc din conștiința lor"

Becali spune că jucătorii FCSB se antrenează și în timpul în care este stare de urgență în România.

"Nu-i oprește nimeni să se pregătească de pe acum. Noi am început deja, jucătorii se pregătesc din conștiința lor. Respectăm regulamentul, distanța, nu facem antrenament cu mingea, asta e", a mai zis Gigi Becali.

FCSB continuă antrenamentele! Patru fotbaliști, la baza din Berceni

Antrenamentele continuă la FCSB, chiar dacă starea de urgență a fost prelungită în România. Patru jucători au mers și marți, 14 aprilie, să se pregătească la baza din Berceni.

Reclamă

După ce testele de COVID-19 le-au ieșit bine, jucătorii de la FCSB și-au reluat activitatea, respectând însă regulile de distanțare socială. Potrivit Prosport, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Valentin Crețu și Răzvan Oaidă au fost să facă mișcare sub atenta supraveghere a unuia dintre preparatorii fizici.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și