Închide meniul

Gigi Becali este hotărât să nu mai bage bani la FCSB. Singurul mod în care mai poate fi convins să transfere jucători: „Doar atunci dau. Altfel, nu sunt dispus să risc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2022, 10:55

Gigi Becali este hotărât să nu mai bage bani la FCSB. Singurul mod în care mai poate fi convins să transfere jucători: „Doar atunci dau. Altfel, nu sunt dispus să risc!

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB are cu 10 puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj şi este obligată să înceapă 2022 cu o victorie. Roş-albaştrii deschid balul chiar cu un duel împotriva echipei antrenate de Dan Petrescu. Nu îşi permit niciun pas greşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dispus să investească în transferuri doar dacă i se garantează titlul

Finanţatorul vicecampioanei a ţinut să asigure că îşi doreşte să facă profit. Spre deosebire de alţi ani, acum este mulţumit cu ceea ce are în lot şi este hotărât să facă economie.

Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează: ’Uite, iei 3 jucători și iei titlul’. Atunci, dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus.

Las lucrurile așa cum sunt, vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală, să nu-mi înghețe picioarele”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Gigi Becali i-a prelungit contractul unui fotbalist de pe „lista neagră”

Pentru a nu se abate de la planul său, latifundiarul din Pipera s-a hotărât chiar să-i prelungească contractul unui fotbalist care în trecut era pe „lista neagră”.

Reclamă

Gigi Becali a activat o clauză de prelungire din angajamentul lui George Andrei Miron. Contractul fotbalistului de 27 de ani cu FCSB era scandent în această iarnă. Noua înțelegere expiră la sfârșitul anului curen

Miron nu s-a ales însă și cu un salariu mai mare. Nu a avut nicio șansă la negocieri în fața lui Gigi Becali. Fotbalistul va încasa 10.000 de euro pe lună, la fel ca până acum.

Andrei Miron joacă la FCSB din februarie 2020, când Gigi Becali l-a adus liber de contract de la FC Botoșani. În acest sezon, el a bifat 8 meciuri pentru roș-albaștri în Liga 1, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist.

Reclamă 4 / 0/3

Miron a fost la un pas să plece de la FCSB la începutul sezonului, când Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră. Fotbalistul s-a salvat însă pe ultima sută de metri și a continuat să joace titular. El face pereche în centrul apărării cu veteranul Vinicius.

Dumitru Dragomir nu le dă nicio şansă celor de la FCSB

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, nu le dă nicio şansă roş-albaştrilor în lupta pentru titlu. Este convins că echipa antrenată de Dan Petrescu, CFR Cluj, va câştiga al cincilea titlu consecutiv la finalul acestui sezon.

Se mai împiedică CFR-ul, categoric, dar va ieşi campioană fără probleme”, a dezvăluit fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport. Şi fostul atacant al naţionalei, Viorel Moldovan, este convins că titlul îl va lua echipa antrenată de către Dan Petrescu.

CFR, campioană liniştită. Chiar dacă Dan Petrescu poate o să spună că va fi foarte complicat, că se echilibrează puţin balanţa în play-off. Eu îi văd favoriţi clari pe CFR Cluj şi în acest an. Cred că o să fie al cincilea titlu consecutiv. Nu văd pe altcineva chiar dacă în momentul de faţă au 10 puncte în spate cei de la FCSB. Nu văd să recupereze acest avantaj, chiar dacă se înjumătăţesc punctele şi poate mai au această posibilitate. Niciodată nu se ştie, dar rămâne aceeaşi echipă de forţă CFR, care ştie să joace pragmatic şi să obţină rezultate”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Gigi Becali nu vrea să mai bage niciun ban în transferuri
  • Anunţul categoric făcut de patronul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și