Închide meniul

"Gigi Becali este un antrenor bun!" Declaraţia incredibilă după ce patronul de la FCSB şi-a umilit un jucător

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 10:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"Gigi Becali este un antrenor bun!" Declaraţia incredibilă după ce patronul de la FCSB şi-a umilit un jucător

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali intervine peste deciziile lui Toni Petrea

  • Gigi Becali intervine peste antrenorul Toni Petrea
  • Becali l-a umilit pe Alexandru Buziuc, în FCSB - Chindia 1-0

Declaraţia vine în contextul în care Gigi Becali şi-a umilit un jucător. Chiar dacă e plătit cu 6.000 de euro pe lună, Alexandru Buziuc a fost înlocuit după ce fusese trimis pe teren din postura de rezervă, în FCSB – Chindia 1-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: Gigi Becali e un antrenor foarte bun

"Gigi Becali e un antrenor foarte bun. Interesul lui este să ia bani, nu să ia titlul. Pentru el, banii sunt mai importanţi decât trofeele. A spus şi Ţiriac la televizor, sportul e un business acum, trebuie să îl faci ca business. 

Becali a avut curajul să aducă numai români şi tineri în echipă, a plătit pentru această treabă şi uite că are performanţă, nu a mai avut nimeni curajul lui. E un antrenor foarte bun dacă a putut să facă aşa ceva. 

Reclamă

Când pun suporterii bani ca la Dinamo, atunci da, pot avea un cuvânt. Aici, la noi, dacă faci ceva pe lângă patron te bagă la puşcărie", a spus Dragomir, la Pro X. 

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu nu este de acord cu practicile lui Becali, care se bagă peste antrenor şi decide majoritatea schimbărilor din timpul meciurilor. 

Reclamă

"Asta, cu Buziuc, nu e o mutare de antrenor. Poate l-a auzit Gigi pe comentator că a zis că a fost capăt de linie pentru Buziuc și l-a scos. Eu n-aș fi făcut niciodată asta. Și, în general, un antrenor nu gândește așa.

Un antrenor nu face o astfel de schimbare. Dar tu, când decizi (n.r. : se referă la Gigi Becali), faci ce vrei. Oricum, nu înlocuiești după 30 de minute un fotbalist decât atunci când există o problemă fizică.

Vă dați seama copilul ăla ce simte acum! Trebuie să-l ambiționeze asta. Data viitoare să muncească mai mult, iar când intră, să aibă realizări. E o situație care nu e confortabilă pentru jucător", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport, după meciul cu Chindia. 

Reclamă 4 / 0/3

Buziuc, care este considerat şi pariul lui Gigi Becali, a fost trimis pe gazon în minutul 46, dar, în minutul 79 a fost schimbat cu Vukusic. Toni Petrea a oferit şi el o explicaţie. 

”Buziuc a avut o determinare bună, dar n-a avut realizări. De-asta am zis să-i dau o șansă și lui Vukusic. N-a fost o lecție, bănuiesc că nu e mulțumit, sper să-l motiveze și să ajungă să aibă realizări”, a comentat Petrea. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat