Închide meniul

„Gigi Becali este un antrenor de succes!” Reacție fabuloasă după ultimul scandal de la FCSB. Patronul și-a mai găsit un aliat în războiul cu Edi Iordănescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 17:04

„Gigi Becali este un antrenor de succes! Reacție fabuloasă după ultimul scandal de la FCSB. Patronul și-a mai găsit un aliat în războiul cu Edi Iordănescu

Reacție fabuloasă după războiul Gigi Becali - Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor. Imediat după anunțul oficial, suporterii i-au sărit în cap lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gigi Becali este un antrenor de succes!” Reacție fabuloasă după ultimul scandal de la FCSB

Neagoe crede însă că Gigi Becali chiar poate face performanță ca „antrenor” al FCSB-ului. Tehnicianul e de părere că și suporterii vor uita rapid de acest episod și vor continua să susțină echipă.

„Despre FCSB, OK, toată lumea știe ce face Gigi, se implică. Istoria a dovedit că a avut dreptate în foarte multe momente.

Echipa a ajuns în cupele europene cu el la timonă. Este un antrenor de succes Gigi. Suporterii sunt supărați acum, dar vor fi alături de echipă, mă refer la suporterii FCSB-ului”, a spus Eugen Neagoe, potrivit sport.ro.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea. El a mai antrenat echipa latifundiarului din Pipera și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României.

Reclamă

Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Citește și:

Gigi Becali e decis să vândă FCSB

Se pare că Gigi Becali chiar nu a glumit. Vrea să vândă FCSB şi tranzacţia să se facă foarte repede. Fanii din Peluza Nord au stabilit deja ce vor face, dar au patru condiţii clare. Gheorghe Mustaţă i-a transmis latifundiarului din Pipera ce vrea pentru a lua echipa.

Gheorghe Mustaţă şi Gigi Becali au vorbit despre cedarea FCSB către suporteri. Latifundiarul din Pipera spune că îl aşteaptă pe investitorul din partea Peluzei Nord să îi cedeze echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu a mai așteptat. L-a sunat pe Gheorghe Mustață pentru a urgenta tranzacția. „Este adevărat. Am fost sunat miercuri dimineață de Gigi Becali și mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri. Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă… să vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineață stau doar pe telefoane și am tot discutat cu avocații. Noi suntem Steaua și o să vedeți câți oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniștit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui„, a spus Gheorghe Mustață, şeful de la Peluza Nord, conform prosport.ro

Recomandări
  • Reacție fabuloasă după ultimul scandal de la FCSB
  • Patronul și-a mai găsit un aliat în războiul cu Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și