Închide meniul

Gigi Becali forţează transferul unui jucător din naţionala lui Mirel Rădoi. Salariul propus şi prima de instalare uriaşă promisă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 18:21

Gigi Becali forţează transferul unui jucător din naţionala lui Mirel Rădoi. Salariul propus şi prima de instalare uriaşă promisă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Alexandru Creţu

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Alexandru Creţu este ţinta principală a lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din vară. Patronul FCSB ar fi demarat deja negocierile pe care vrea să îl facă fundaş central la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a propus lui Alexandru Creţu un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar şi o primă de instalare de 100.000 de euro, scrie Fanatik. Becali i-a pus o singură condiţie lui Alexandru Creţu. La FCSB va juca fundaş central. 

Cei de la Maribor nu au dorit să renunțe la Alexandru Crețu

Becali ar fi vrut să îl aducă pe Creţu încă din această iarnă, dar conform impresarului jucătorului, Maribor a preferat să-l țină până în vară pe Crețu, chiar dacă îl va pierde liber, pentru a lua campionatul și a merge în preliminariile Champions League.

Alexandru a intrat în ultimele șase luni de contract, dar cei de acolo vor să-i prelungească înțelegerea pentru că este un jucător de bază.

Maribor preferă să-l țină până la vară, dacă nu vrea să prelungească, și să-l piardă liber, pentru a-i ajuta în lupta la titlu, decât să ia câteva sute de mii de euro pe el”, spunea impresarul jucătorului Zvonko Milojkovic pentru AS.ro, în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și