Închide meniul

Gigi Becali i-a anunţat viitorul lui Florin Tănase. "Este un jucător exponenţial în acest moment. Pleacă după grupele Ligii Campionilor"

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 5:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Gigi Becali i-a anunţat viitorul lui Florin Tănase. "Este un jucător exponenţial în acest moment. Pleacă după grupele Ligii Campionilor"

Hepta

Florin Tănase rămâne la FCSB

  • Florin Tănase a marcat 19 goluri în toate competiţiile
  • Căpitanul de la FCSB e cotat la 3 milioane de euro

”Florin Tănase este un fotbalist exponențial pentru noi în acest moment. Abia după grupele Champions League va pleca Tănase de la FCSB. Vreau să câștigăm campionatul, dar mai apoi vreau să luptăm pentru Champions League și pentru asta am nevoie de o echipă puternică”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-adevăr, căpitanul de 26 de ani este un jucător exponenţial pentru FCSB în acest moment, dacă ţinem cont de cele 19 goluri şi 4 pase decisive adunate în toate competiţiile. Ultima reuşită a venit în meciul cu CFR Cluj (3-0), unul extrem de important în economia sezonului regulat. 

Tănase câştigă acum 19.000 de euro pe lună şi a refuzat deja o mărire până la 25.000 de euro, pentru prelungirea contractului. Becali speră să îl convingă cu 35.000, mai ales după plecarea lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro.

Reclamă

Florin Tănase, ofertă de la New York City

La începutul lunii, a apărut varianta în care New York City ar fi plătit 4.8 milioane de dolari pentru Tănase. Gigi Becali nici nu a vrut să audă. Latifundiarul vrea 5 milioane de euro pentru golgheterul său. 

”Nu știu de nicio ofertă. 5.000.000 de euro este prețul lui. Nu las nici cinci bănuți sub 5.000.000 de euro. Dacă dau 4,8 milioane de dolari nu-l ia. Nu vreau niciun procent. Să dea cinci milioane de euro și îl dau, pot să-l ia. Eu atât vreau pe Tănase, 5.000.000 de euro”, spunea atunci Gigi Becali pentru as.ro. 

Reclamă

Pe lângă echipa din America, Tănase a mai fost dorit și în zona golfului, dar și de formații cu nume din Europa, precum Basaksehir, Anderlecht sau Olympique Marseille.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”