Închide meniul

Gigi Becali i-a scos din lot pe Iulian Cristea şi Alexandru Creţu! Cine sunt fundaşii centrali cu care se betonează FCSB

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 15:25

Reclamă
Gigi Becali i-a scos din lot pe Iulian Cristea şi Alexandru Creţu! Cine sunt fundaşii centrali cu care se betonează FCSB

Fotbalistul dorit de FCSB e deja vedetă

Hepta

Andrei Miron va reveni în primul 11 al lui Becali, el fiind complet refăcut după accidentare. El va face pereche cu Vinicius, veteranul care nu poate lipsi din primul 11 al vicecampoanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron – Vinicius, cuplul de fundaşi centrali la FCSB

„În primul rând, fundașii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundași centrali, o să vină, probabil, Miron, și o să avem fundași centrali. În al doilea rând, am greșit la schimbări. Eu am greșit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, și l-am băgat pe unul care nu știu ce e, dar numai fotbalist nu mai e.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Andrei Miron, accidentare în derby-ul cu CFR Cluj

Miron s-a accidentat în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj, din sezonul trecut. În minutul 22, în timp ce încerca să îl ţină în marcaj pe Billel Omrani, Miron a căzut la pământ. Pe reluări s-a văzut cum glezna lui a ajuns într-o poziţie nefirească. Imaginile au fost greu de privit!

Fotbalistul a urlat de durere şi a fost nevoie de o intervenţie rapidă a medicilor. Oficialii roş-albaştrilor au revăzut faza din tribuna oficială şi şi-au pus mâinile în cap când au văzut ce s-a întâmplat. După două luni de pauză, acesta revine în lotul lui Todoran.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și