Închide meniul

S-a aflat cât va lipsi Andrei Miron după accidentare! O nouă veste proastă pentru FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 18:59 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 22:42

S-a aflat cât va lipsi Andrei Miron după accidentare! O nouă veste proastă pentru FCSB

Hepta

Andrei Miron va lipsi tot restul sezonului

Dezastru pentru FCSB! Toni Petrea a pierdut încă un jucător de bază în acest final de sezon. Andrei Miron nu va mai putea juca fotbal în următoarele două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lovită din plin de blestemul accidentărilor. După Florinel Coman, Adrian Şut şi Ionuţ Panţîru, un alt jucător de bază va lipsi o lungă perioadă. Miron va lipsi de pe teren două luni, după ce s-a accidentat în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj.

Andrei Miron, accidentare în derby-ul cu CFR Cluj

În minutul 22, în timp ce încerca să îl ţină în marcaj pe Billel Omrani, Miron a căzut la pământ. Pe reluări s-a văzut cum glezna lui a ajuns într-o poziţie nefirească. Imaginile au fost greu de privit!

Cel mai probabil, Andrei Miron va reveni la antrenamente în luna iulie, chiar înaintea startului noului sezon. FCSB mai are 3 meciuri în acest sezon. Este vorba de cele cu Sepsi, Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Toni Petrea a acuzat subţirimea lotului

După ce FCSB a fost lovită de accidentări, Toni Petrea s-a plâns de subţirimea lotului.

Reclamă

 

„Nu știu câți jucători vom putea recupera până la final. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem, să strângem rândurile și să scoatem maxim din fiecare joc”,
Toni Petrea

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și