Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu rezilierea contractului. Ultrașii de la FCSB au trecut la amenințări: „Nu mai acceptăm alt antrenor. Să vină Gigi pe bancă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 8:05

Gigi Becali i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu rezilierea contractului. Ultrașii de la FCSB au trecut la amenințări: „Nu mai acceptăm alt antrenor. Să vină Gigi pe bancă!

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Gigi Becali i-ar fi propus rezilierea contractului la FCSB
  • Edi Iordănescu, extrem de afectat de criticile patronului

Edi nu a realizat nimic„, a tunat și a fulgerat Becali. Finanțatorul lui FCSB nu s-ar fi oprit aici și l-ar fi anunțat pe Edi Iordănescu să își caute echipă. „Gigi Becali i-a propus in mod oficial lui Edi Iordanescu incetarea contractului pentru lipsa fotbalului spectacol„, a fost anunțul făcut de Gabi Safta, jurnalist Radio Sport 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață: „Edi Iordănescu nu vrea să plece, dar asta nu mai depinde de el”

Liderul ultrașilor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a avut o primă reacție extrem de dură. L-a avertizat pe Gigi Becali că va fi nevoit să stea pe bancă dacă va renunța la Edi Iordănescu.

Confirm că Edi este în cotinuare foarte supărat, afectat de implicarea lui Gigi Becali. Mai știu că Edi nu vrea să plece, dar asta nu mai depinde de el. Îi transmit domnului Gigi Becali că hotărârea întregii galerii este ca, în cazul în care Edi va fi împins spre plecare, prin orice mijloace, să nu mai acceptam un alt antrenor.

Reclamă

Edi este antrenorul nostru, unicul. Dacă pleacă, să vină Gigi pe bancă. Să-și asume și să nu mai caute pe altcineva, că nu are pe cine și chiar nu cred că altul mai semnează„, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru Radio Sport 1, citat de realitateasportiva.net.

Edi Iordănescu are o clauză de reziliere de 500.000 de euro. Gigi Becali trebuie să achite această sumă dacă va decide să își dea afară antrenorul.

Reclamă

Nu e atac, nu îmi place jocul. Nu îl atac pe Edi, nu mi-e frică de clauză, iau contractul ăla şi fac ceva pe el. El a scris acolo ce a vrut, nici măcar nu am citit contractul. Scrie ce vrei tu. Critic când vreau eu şi pe el îl critic. Eu spun adevărul, ce se întâmplă”, a spus, zilele trecute, Gigi Becali.

Citește și:

Decizia lui Edi Iordănescu după atacurile lui Gigi Becali

Din informațiile AS.ro, criticile patronului l-au deranjat enorm pe Edi Iordănescu. De altfel, tehnicianul a refuzat să comenteze ieșirile lui Becali în spațiul public. Finanțatorul roș-albaștrilor a încălcat prin ieșirea sa o mare parte din clauzele contractului pe care îl are cu Iordănescu.

Ieșirile lui Becali i-au speriat pe jucătorii de la FCSB care sunt foarte atașați de noul tehnician al echipei. Din informațiile AS.ro, fotbaliștii vicecampioanei se temeau de faptul că Iordănescu jr. se va supăra și va pleca de la FCSB, iar ei se vor întoarce la ce se întâmpla în trecut, când Gigi Becali decidea totul la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi