Închide meniul

Gigi Becali, ieşire dură la adresa celor de la CSA Steaua: „Să facă ce vor ei”. Ce l-a enervat pe finanţatorul celor de la FCSB

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 9:58

Gigi Becali, ieşire dură la adresa celor de la CSA Steaua: „Să facă ce vor ei. Ce l-a enervat pe finanţatorul celor de la FCSB

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

FCSB a făcut cerere către oficialii CSA Steaua să joace meciul contra celor de la Academica Clinceni pe Ghencea. Era singura dată liberă când ar fi putut debuta pe noul Ghencea. Cei de la CSA Steaua nu au fost de acord şi au mutat un meci de rugby al roş-albaştrilor pe Ghencea, de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ieşire dură

Gigi Becali s-a enervat rău când a văzut demersul celor de la CSA Steaua. Mai mult, fanii echipei din Liga 1 au demarat un protest. Au invitat echipa de rugby a celor de la U Cluj să joace vineri, în calitate de gazdă, pe Stadionul Steaua, contra roș-albaștrilor în ultima etapă a sezonului regulat.

Deși meciul de rugby, disputat într-un anonimat total, s-a jucat vineri, cei de la CSA au spus că nu e bine pentru gazon să găzduiască două evenimente în mai puțin de 48 de ore. Gigi Becali s-a enervat din cauza acestei decizii şi a avut o reacție vehementă atunci când a fost întrebat pe marginea acestui subiect.

”Eu am mai spus, e vorba de bani publici aici. Dar, știți ce? Uitați de mine! Nu mă mai interesează. Am ieșit din viața publică. Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. Să facă ce vor ei, cei de la Armată! Eu am spus de atâtea ori și nu s-a întâmplat nimic. Gata! Iar la FCSB șef este Edi!”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

FCSB şi-a revenit în campionat

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a revenit pe podiumul Ligii I după FCSB – Academica Clinceni 3-2, meci disputat pe Arena Naţională. În ciuda acestei victorii, antrenorul vicecampioanei nu a fost deloc mulţumit de evoluţia propriei echipe. I-a criticat dur pe jucători la finalul partidei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și