Închide meniul

Gigi Becali îi dă o șansă atacantului cu 138 de minute la FCSB! ”Vreau să îl văd la lucru, să știu dacă îi prelungesc contractul sau nu”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 9:48

Gigi Becali îi dă o șansă atacantului cu 138 de minute la FCSB! ”Vreau să îl văd la lucru, să știu dacă îi prelungesc contractul sau nu”

Gigi Becali îi dă o șansă atacantului cu 138 de minute la FCSB

Hepta

”Am zis că lucrurile sunt clare cu Keșeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă și pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani și vreau să îl văd pe Mamut la lucru ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi dă minute lui Ivan Mamut, la FCSB

Iar Burlacu să fie foarte atent că, dacă își mai bate joc de o asfel de fază, așa cum a făcut-o la Mioveni, s-ar putea să nu mai aibă și alte posibiități. La mine ori joci fotbal, ori te duci în altă parte”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Atacantul de 24 de ani a adunat doar 138 de minute, în cele patru meciuiri pe care le-a jucat în acest sezon pentru FCSB. Croatul cotat la 150.000 de euro nu și-a trecut în cont nicio performanță notabilă.

Ivan Mamut, lăudat de Gigi Becali

În momentul în care a ajuns la FCSB, Ivan Mamut era apreciat de Gigi Becali, cel care își punea mari speranțe în croat, pentru anumite momente ale jocului, în care adversarii se apără aglomerat.

”Chiar pot să vă spun că sunt mulțumit de Mamut. Nu vreau un atacant ca Benzema, vreau măcar ce a făcut Mamut aseară. Nu a pierdut mingea, nu s-a încurcat în ea. A pasat, a dat cu capul.

Reclamă

Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, dar nu e încă bine pregătit, a fost plecat, plus că nu a intrat bine în jocul echipei. Mamut e un jucător pe care îl bagi când se aglomerează, să se bată cu ei acolo. Ce am văzut aseară la el, mi-a plăcut. De Mamut sunt chiar foarte mulțumit!

Vă spuneam dacă nu eram. Mare lucru nu vreau! Vreau să poți să primești o minge și pe urmă să poți să o returnezi. Nu cer nici măcar să dea goluri”, a spus Gigi Becali în vara lui 2021.

Gigi Becali, pus la zid după ”mazilirea” lui Claudiu Keșeru

Pe de altă parte, Dinu Gheorghe e convins că Claudiu Keșeru e cel mai bun atacant de careu din lotul lui Becali. Excluderea lui va face imposibilă misiunea de a lua titlul în fața campioanei CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

”Dacă ei au șanse la titlu și tu contezi pe Mamut, Dumiter și renunți la Keșeru… Puteai să îl amendezi pentru acea ieșire care a dăunat, dar să rămâi cu Dumiter și Mamut ca să înfrunți CFR, nu ai nicio șansă”, a spus Dinu Gheorghe.

Atacantul de 35 de ani are încă o cotă de 1.5 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat 5 goluri și a oferit și 3 pase decisive, în cele 16 meciuri disputate în Liga 1.

Recomandări
  • Gigi Becali l-a tras pe linie moartă pe Claudiu Keșeru
  • Becali vrea să îi dea o șansă lui Ivan Mamut

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și