Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid după ”mazilirea” lui Claudiu Keșeru: ”Să rămâi cu Dumiter și Mamut ca să înfrunți CFR, nu ai nicio șansă”

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 8:34

Gigi Becali, pus la zid după ”mazilirea” lui Claudiu Keșeru: ”Să rămâi cu Dumiter și Mamut ca să înfrunți CFR, nu ai nicio șansă”

Procesul privind palmaresul Stelei se rejudecă. Vestea care îl încântă pe Gigi Becali

Veste uriaşă primită de Gigi Becali de la instanţă / Hepta

  • Claudiu Keșeru a marcat 5 goluri în acest sezon
  • Atacantul de 35 de ani are un salariu lunar de 20.000 de euro

”Dacă ei au șanse la titlu și tu contezi pe Mamut, Dumiter și renunți la Keșeru… Puteai să îl amendezi pentru acea ieșire care a dăunat, dar să rămâi cu Dumiter și Mamut ca să înfrunți CFR, nu ai nicio șansă”, a spus Dinu Gheorghe, citat de prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru

Becali a fost deranjat de anumite declarații făcute de atacantul venit de la Ludogorets și a decis să îl scoată din lot pe atacantul care câștigă lunar 20.000 de euro la FCSB, până la finalul sezonului. Gigi a dezvăluit și că a avut un mesaj dur pentru internaționalul nostru.

„Normal că pentru mine Keșeru este un caz închis. La revedere! A doua oară nu o să mai apuce să îmi trimită mie mesaje pe la declarații.

Reclamă

Am pus mâna pe telefon și l-am sunat. Dar să vă spună în vară ce i-am zis eu la telefon, nu acum. Nu a zis că în vară o să spună el mai multe? Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui? Eu i-am zis clar în iarnă că vreau să plece, dar nu a vrut el.

Budescu de ce a înțeles că nu se mai poate la noi? Dar Keșeru m-a luat că nea Gigi stai să vezi, stai că nu mai știu eu ce și uite că el tot nimic. Așteptați-l până în vară ca să vă spună ce i-am zis eu la telefon. Și i-am zis multe”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Citește și:

Ultrașii de la FCSB au intervenit în scandalul dintre Gigi Becali și Claudiu Keșeru

Fanii din Peluza Nord au luat atitudine după ce Claudiu Keșeru a fost scos din lot de Gigi Becali. Ultrașii i-au transmis un mesaj dur patronului de la FCSB și fac scut în jurul atacantului de 33 de ani.

„Greşeşti „stăpâne”, tu nu faci parte din familia noastră, noi nu suntem familia ta! Cei din imaginile de mai jos sunt familia noastră, ei şi alte mii de jucători, sau antrenori / conducători care au făcut istorie! Pentru ei continuăm să venim la stadion, pentru ei suntem alături de echipă şi vom fi până murim!

Tu? Ai ajuns cu japca în familia noastră şi, din păcate, trebuie să te tolerăm, dar nu îţi face idei greşite, te urâm din tot sufletul pentru răul pe care îl faci clubului nostru! Nu suntem copii ascultători şi nu te vrem în familia noastră!„, este mesajul postat pe contul de Facebook al celor de la Peluza Nord.

Reclamă 4 / 0/3

”Aș avea mai multe de spus, dar prefer să tac. Tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal. Eu îmi văd de treaba mea. Știam la ce mă înham și îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Toată lumea îl știe pe nenea Gigi. Nu vreau să comentez. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la final. E o cursă de durată în care se vor vedea nervii”, e declarația lui Keșeru, după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2, care l-a enervat la culme pe Becali.

Atacantul de 35 de ani are încă o cotă de 1.5 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat 5 goluri și a oferit și 3 pase decisive, în cele 16 meciuri disputate în Liga 1.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! 22:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat 21:00 UPDATEVerdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca - Boavista, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 22:41
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj!
Liga 1 • 22:18
Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe”
CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!
Liga 1 • 22:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”