Închide meniul

Gigi Becali îl atacă pe Bogdan Vintilă. Ce îl nemulțumește pe patronul FCSB. ”Acum cine să răspundă?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 10:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Gigi Becali îl atacă pe Bogdan Vintilă. Ce îl nemulțumește pe patronul FCSB. ”Acum cine să răspundă?”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali îl atacă pe Bogdan Vintilă. Ce îl nemulțumește pe patronul FCSB

FCSB are probleme de lot înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș. Nu mai puțin de șapte jucători sunt accidentați, printre care și Florinel Coman, ”perla” lui Becali. Pentru roș-albaștrii urmează săptămâna viitoare și duelul cu Dinamo din semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, nemulțimit de Bogdan Vintilă

”Eu îl iubesc și țin la el (n.r  – la Bogdan Vintilă), dar el are o problemă că ni se accidentează jucătorii. Asta e și problema lui. Eu i-am zis lui MM că nu răspunde preparatorul, te superi, nu te superi, răspunzi tu și Vintilă. El îți răspunde ție, tu mie. Voi sunteți oamenii mei în care am avut încredere și văd că mi se accidentează jucătorii.

Vintilă trebuia să vorbească cu preparatorii fizici, să spună ce vrea, după aia, dacă nu el, Tudor, să spună că nu e în regulă, sau MM Stoica, e director, trebuia să le spună că nu fac bine. Acum cine să răspundă?

La Nedelcu a fost o accidentare survenită în timpul meciului, dar la Filip așa tam-nesam. Iar la Coman… nu mai vreau să acuz. Este o chestie de profesionalism. Nu am oameni profesioniști care să facă asta”, a declarat Becali la PRO X.

Gigi Becali îl reprimește pe Adi Popa la FCSB

Becali avea în lot mai mulți fotbaliști pe care îi băgase în șomaj tehnic, printre care și Popa, pe care l-a numit ”Albă ca Zăpada” în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă

”L-am chemat pe Adi Popa la echipă. Nu ia bani? De aceea e plătit, nu? Ceilalți? Păi, Stan nu poate pentru că este accidentat. Aaaa, ar fi bun Bălgrădean. Chiar trebuia să-l chem și să-l bag iar să joace. Așa mai putea încasa un gol sau două pentru ca viitoarea sa echipă, CFR Cluj, să nu mai aibă niciun fel de emoție la campionat (n.r. – râde)”, a mai spus Becali pentru sursa menționată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și