Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali îl dă afară pe Ondrasek după doar două meciuri: „Cred că-l reziliem!” Cum s-a ajuns la această situaţie

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2021, 18:20

Reclamă
Gigi Becali îl dă afară pe Ondrasek după doar două meciuri: „Cred că-l reziliem! Cum s-a ajuns la această situaţie

Ionuț Rada, șocat de Gigi Becali

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali îl dă afară pe Ondrasek după doar două meciuri

Ieri a avut un schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a trimis pe Ionuţ Vînă în Bănie, pentru a fi antrenat de Laurenţiu Reghecampf. Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, ambii atacanţi, sunt jucătorii care vor semna cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, patronul FCSB este de părere că are un lot competitiv, motiv pentru care se gândeşte să renunţe la serviciile lui Ondrasek. Acesta a evoluat în doar două partide, cu FC Botoşani, scor 0-0, şi Universitatea Craiova, scor 4-1.

”Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.ro.

Zdenek Ondrasek, pus la zid de Becali chiar după debut

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în meciul cu FC Botoșani, când a intrat în minutul 46. Fără vreo fază notabilă în dreptul său, cehul a fost desființat după partidă de Gigi Becali.

„Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine nu mă păcălește cu un lat„,a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă

FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe Ondrasek de la Viktoria Plzen. În stagiunea precedentă din campionatul Cehiei, acesta a înscris 6 goluri în 31 de partide.

32 de ani are Zdenek Ondrasek. El este cotat de transfermarkt.com la 650.000 de euro. Cehul are unul dintre cele mai mari salarii din lotul lui Becali, 20.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și