Închide meniul

Gigi Becali îl pune la zid pe Edi Iordănescu: „Dacă nu face asta, înseamnă că nu are treabă cu fotbalul!”. Mesaj direct pentru selecţioner: „Să îşi ia adio!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2022, 12:51

Gigi Becali îl pune la zid pe Edi Iordănescu: „Dacă nu face asta, înseamnă că nu are treabă cu fotbalul!. Mesaj direct pentru selecţioner: „Să îşi ia adio!

Gigi Becali îl pune la zid pe Edi Iordănescu

Hepta

Gigi Becali consideră că Octavian Popescu nu are cum să lipsească din lotul naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, mesaj puternic pentru Edi Iordănescu: „Dacă nu-l ia pe Octavian Popescu la naţională, înseamnă că nu are treabă cu fotbalul!”

Puştiul de 19 ani este etichetat de finanțatorul FCSB drept „cel mai mare geniu din fotbalul românesc”. Gigi Becali a avut un mesaj direct către selecționerul Edi Iordănescu, în care a folosit cuvinte dure.

„Nu știu dacă îl va chema la națională pe Octavian Popescu. Dar dacă nu îl convoacă, înseamnă că nu are treabă cu fotbalul. E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri.

E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar. Dacă nu e luat la naţională, Edi să îşi ia adio. Poate îi întunecă Dumnezeu mintea şi va claca cum au clacat şi alţii care au făcut lucruri împotriva mea.”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Cel mai mare fotbalist român din istorie! Să mă ierte Hagi! Ce Dobrin, ce Balaci?”

Gigi Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

Reclamă

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu din play-off

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul gol l-a reușit în poarta lui FC Voluntari și a adus victoria în minutul 90+4.

”E foarte important. Nu mai speram. Am prins curaj, am început foarte bine anul. E bine că marchez foarte frumos. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus. Trebuie să trag echipa după mine”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și