Închide meniul

Gigi Becali, imposibil de schimbat! Avertisment pentru Edi Iordănescu: „Și Pițurcă avea în contract să nu vorbească patronul și nu a reușit!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 8:19

Gigi Becali, imposibil de schimbat! Avertisment pentru Edi Iordănescu: „Și Pițurcă avea în contract să nu vorbească patronul și nu a reușit!

Edi Iordănescu, sfătuit să plece de la FCSB

Hepta

  • Edi Iordănescu s-a contrat cu Gigi Becali
  • Ce i-a transmis Geraldo Alves antrenorului de la FCSB

Fost jucător la FCSB, Geraldo Alves l-a avertizat pe Edi Iordănescu că nu are cum să îl schimbe pe finanțator. Nici măcar clauzele pe care le-a trecut în contract nu îl vor ajuta. Portughezul a amintit că a trecut printr-o situație similară și Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu are viață ușoară cu Gigi Becali

Mult mai bine acum cu Edi Iordănescu. Se vede că au principii, ordine în echipă. Venirea lui Keșeru e un plus, un killer, are maturitate. Și venirea lui Vinicius a adus un plus în apărare.

Eu când am venit în România, domnul Pițurcă m-a luat. Și avea în contract să nu vorbească Gigi Becali și tot nu a reușit. Se vede foarte clar diferența între o echipă care are un antrenor adevărat și una…

Reclamă

Eu sunt fan al lui Edi Iordănescu, l-am prins când era secundul lui Ilie Dumitrescu”, a spus Geraldo Alves pentru prosport.ro.

Aflat în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19, Edi Iordănescu a avut o primă reacție. A ieșit la atac într-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Reclamă

Am crezut ca am liniste in izolare. M-am inselat. Am spus ca vom clarifica la prima conferinta orice problema, doar ca “uraganul” mediatic si speculatiile din ultimele zile, ma obliga sa subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist sa o fac pe facebook, dar e un mijloc la care am mai apelat.

Sunt antrenorul care mereu a tinut foarte mult la mediul din jurul echipei. Sa fie un mediu profesionist, de munca, disciplina, seriozitate, dar si liniste pt echipa. Liniste este exact ce echipa/baietii au mai mare nevoie in aceste momente foarte grele. E un context foarte dificil si trebuie sa ne regrupam si sa ne ingrijim de sanatatea jucatorilor si sa-i recuperam. Rezultatele ne ajuta, trebuie si noi cei din jur sa lucram pt aceasta liniste, asadar de la mine nu o sa iasa subiecte senzationale de presa, pt ca nu este asta stilul meu.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Obiectivul meu principal este să câștig campionatul”

Pentru mine este foarte important ce isi doreste Patronul si mereu am in gand sa reusesc sa il multumesc prin munca mea, dar am un contract in care obiectivul meu principal este sa castig campionatul. Campionatul se castiga cu puncte. Cand esti pe locul 9 la 12 pct de locul 1, e mai greu sa vb de orice altceva decat sa incerci sa recuperezi puncte. Meseria mea inseamna rezultate. Ma intereseaza performanta si trofeele, asta caut si pt asta muncesc.Asta cere eficienta. Restul e un lux in acest moment. Si acum dupa 6 victorii consecutive (5 in campionat), suntem inca in afara luptei. Primul pas ramane sa intram efectiv in lupta pt titlu si nu doar la nivel declarativ. Deci suporterii sa stea linistiti pt ca stiu ce am de facut.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine posesia ramane doar un mijloc de a ajunge la poarta adversa , de a marca goluri si a castiga meciuri, nu o garantie a succesului. Pt obiectivul nostru, castigarea campionatului, trebuie sa fim eficienti si sa adunam puncte. Restul se construieste in timp. In iarna putem avea un prim moment de analiza generala si prime concluzii. Pana atunci totul e multa filozofie„, a precizat antrenorul lui FCSB.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu are cinci victorii la rând în Liga 1. Are însă mari probleme de lot înaintea meciului cu Farul, motiv pentru care partida din etapa a 13-a ar putea fi amânată.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1. Echipele de start 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 20:50
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1. Echipele de start
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal