Închide meniul

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu! „Nu am ajuns sclavul unui copilandru!” FCSB atacă regula U21: „Am vorbit cu alte cluburi și facem revoluție!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 8:33

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu! „Nu am ajuns sclavul unui copilandru! FCSB atacă regula U21: „Am vorbit cu alte cluburi și facem revoluție!

Gigi Beclai a anun'at transferul lui Andrei Dumiter la FCSB

Hepta

Gigi Becali atacă regula U21. Patronul lui FCSB a făcut front comun cu Mihai Rotaru, Valeriu Iftime și Marian Copilu. Becali spune că FRF vrea să înăsprească regula și să forțeze echipele să-l țină cel puțin 45 de minute în teren pe cel de-al doilea jucător sub 21 de ani. A fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali atacă regula U21

„Am primit o circulară: un jucător U21 să joace 90 min și un alt jucător U21 45 min. Iar dacă noi, sclavii, jucăm cu 7 jucători crescuți în România, atunci nu ne mai impun regula U21!

Am zis că am ajuns într-o situație primitivă, stalinistă. Cineva spune, tu așa faci. Noi, Liga, nu vrem așa! Eu am mai vorbit la alte cluburi, la Craiova, cu Rotaru, i-am zis să facem și noi o revoluție. Iftime e de acord și el. L-am sunat și pe Copilu de la CFR, «Da, nea Gigi, de acord»”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

În prezent, regula U21 obligă cluburile să aibă în primul „11” cel puțin doi jucători care se încadrează în categoria de vârstă. Unul dintre ei trebuie să rămână în teren toate cele 90 de minute, dar nu este specificat vreun timp și pentru cel de-al doilea. Cluburile au „driblat” regula schimbând al doilea jucător U21 după numai câteva minute sau secunde.

„Ei, stăpânii, o să vadă că sclavii nu mai respectă regula lor. Nu mai jucăm nici măcar cu un singur jucător U21! Pe Tavi Popescu nu-l mai bag, chiar dacă e titular.

Reclamă

Ne adunăm la Ligă și asta facem. Nu vii să-mi impui tu mie, pe banii mei, când tu iei 20 milioane de euro de la UEFA pe spinarea mea: «Băi, sclavule, îți iau și banii și te oblig să faci așa».

Nu atacăm la TAS, ci pe cale comercială, nu e o chestiune sportivă, e una economică. Eu trebuie să joc cu anumiți jucători ca să câștig, nu am ajuns sclavul unui copilandru, Burleanu”, a mai spus Gigi Becali.

Singurele formații care nu au sfidat regula U21 sunt FCSB, Chindia, FC Voluntari și Viitorul.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Gigi Becali anunță revoluția în Liga 1
  • Patronul lui FCSB s-a dezlănțuit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și