Închide meniul

Gigi Becali, în scandal cu Răzvan Burleanu după ce a fost acuzat de derapaj sexist: „Nu îmi voi cere scuze! Caută motive de ceartă cu mine”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2023, 20:17

Gigi Becali, în scandal cu Răzvan Burleanu după ce a fost acuzat de derapaj sexist: „Nu îmi voi cere scuze! Caută motive de ceartă cu mine

Gigi Becali, în scandal cu Răzvan Burleanu după ce a fost acuzat de derapaj sexist

Gigi Becali, schimb dur de replici cu Răzvan Burleanu / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali este în scandal cu Răzvan Burleanu după ce a fost acuzat de derapaj sexist. Patronul lui FCSB şi-a ieşit din minţi când a auzit declaraţiile oferite de preşedintele FRF şi asigură că nu are de ce să îşi ceară scuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie (n.r. Iuliana Demetrescu), cu sânii în vânt pe teren! Aţi mai pomenit aşa ceva?„, a fost declaraţia dată de Gigi Becali care a stârnit vâlvă la Federaţia Română de Fotbal. Omul de afaceri va fi chemat să dea explicaţii la Comisia de Etică şi Disciplină.

Gigi Becali, în scandal cu Răzvan Burleanu după ce a fost acuzat de derapaj sexist

FRF nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal„, a fost avertismentul lui Răzvan Burleanu, care i-a cerut lui Gigi Becali să îşi ceară scuze. Finanţatorul vicecampioanei României nici nu a vrut să audă.

Să fie clar pentru toată lumea ceea ce vă voi declara acum. Nu îmi voi cere scuze nimănui. Eu nu am jignit-o deloc pe acea femeie. Dăcă cineva o lovește cu mingea în sâni ce face? Tată, eu chiar vorbesc serios și nu vreau ca femeia aia să se simtă jignită. Nu mi-a făcut nimic și nici eu nu i-am făcut ceva. Am spus de sâni, păi nu are sâni? Cu ce am jignit-o?

Răzvan Burleanu începe să se comporte ca un copil mic și văd că el caută acum motive de ceartă cu mine și se supără aiurea. Nu mai vrea să se întâlnească cu mine? Foarte bine! Dar atunci de ce îl pune pe Stoichiță să mă sune? Și azi Stoichiță m-a sunat. Eu nu vreau scandal cu FRF, dar vad că ei mă amenință pe mine cu nu știu ce comisie și tot ei mă sună prin Stochiță. Păi așa merge treaba?

Reclamă

Nu vreau să îmi stric sfârșitul de săptămână cu Burleanu și cu supărările lui, dar să îi transmiteți că nu îmi voi cere nicio scuza și că nu am nimic și cu fata aia arbitru„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Răzvan Burleanu trebuia să se întâlnească cu Gigi Becali, dar a anunţat că o astfel de întrevedere nu va mai avea loc. L-a arătat cu degetul pe omul de afaceri.

Răzvan Burleanu: „Domnul Becali să iasă public și să prezinte scuze Iulianei Demetrescu”

Am fost mâhnit să văd declarațiile domnului George Becali, niște afirmații care consider că nu au ce căuta în societatea contemporană. România este un stat modern, iar Federația Română de Fotbal împărtășește valorile europene, motiv pentru care nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal.

Reclamă 4 / 0/3

Iuliana Demetrescu este unul dintre cei mai apreciați arbitri din fotbalul feminin la nivel internațional și va reprezenta România la Campionatul Mondial din această vară, în Australia și Noua Zeelandă.

Profilul unui patron, care se consideră stăpân în relația cu proprii antrenori și jucători, și care are un comportament discriminator pe criterii de gen și nu numai, nu are un viitor în fotbalul european. În aceste condiții, având în vedere diferențele de valori și viziune pe care le avem, consider că o întâlnire între mine și domnia sa nu poate să aibă loc.

Aștept ca domnul Becali să arate bărbăția despre care ne vorbește și să aibă curajul și demnitatea de a recunoaște că a greșit, să iasă public și să prezinte scuze Iulianei Demetrescu și celorlalte femei din fotbalul românesc, și nu numai, care s-au simțit lezate de declarațiile acestuia. Apoi, vom putea discuta din nou despre o întâlnire între mine și dumnealui„, a spus Răzvan Burleanu la fanatik.ro.

Gigi Becali riscă să fie suspendat de Comisia de Etică şi Disciplină a FRF. Patronul roş-albaştrilor va fi chemat să dea explicaţii.

Gigi Becali, sfătuit să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali a fost sfătuit de Florin Prunea să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu. Fostul portar este de părere că preşedintele FRF a făcut o acuzaţie foarte gravă la adresa patronului de la FCSB, iar în acest context, îl îndeamnă pe acesta să ia măsuri şi, dacă este nevoie, să ajungă chiar în instanţă.

Totul după ce Burleanu i-a cerut lui Gigi Becali să îi spună trei nume de foști arbitri „cărora le-a dat bani”.

A fost o afirmație foarte gravă a lui Răzvan Burleanu, pe care lumea a trecut-o foarte ușor cu vederea, că Becali nu a participat numai la un singur blat. Asta este o calomnie. Cu alte cuvinte, îi arată ‘pisica’ lui Gigi: ‘Stai cuminte, că dacă încep eu să vorbesc, nu e de bine!’. Ăsta e un șantaj ordinar, îl practică de foarte mult timp, l-a practicat și cu Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte!

Reclamă

Eu nu înțeleg de ce Gigi nu-l dă în judecată? E o afirmație pe care nu am auzit-o la un președinte de Federație. După afirmația asta trebuia chemat: ‘Domnule Burleanu, ce e în fotbalul ăsta românesc? Ar trebui mai mult respect pentru oamenii ăștia care-și bagă banii lor în fotbal. Toți care sunt în privat sunt extrem de nemulțumiți, dar nu au ce să-i facă”, a declarat Florin Prunea.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și