Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu: „E un şantaj ordinar! O calomnie!”

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 23:25

Reclamă
Gigi Becali, sfătuit să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu: „E un şantaj ordinar! O calomnie!

Gigi Becali, sfătuit să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali, Răzvan Burleanu/ Colaj Hepta

Gigi Becali a fost sfătuit de Florin Prunea să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu. Fostul portar este de părere că preşedintele FRF a făcut o acuzaţie foarte gravă la adresa patronului de la FCSB, iar în acest context, îl îndeamnă pe acesta să ia măsuri şi, dacă este nevoie, să ajungă chiar în instanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a avut o serie de declaraţii acide, la finalul derby-ului dintre Rapid şi FCSB.

Gigi Becali, sfătuit să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu

Florin Prunea susţine că Răzvan Burleanu a avut o declaraţie nepotrivită la adresa lui Gigi Becali. Fostul internaţional consideră că preşedintele FRF l-a şantajat chiar pe patronul de la FCSB, prin declaraţia legată de faptul că acesta a făcut mai multe blaturi în fotbal.

În acest context, Prunea consideră că Gigi Becali nu ar trebui să stea deoparte, ci mai degrabă ar trebui să reacţionze imediat. Fostul portar susţine că latifundiarul din Pipera are motive chiar să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu.

„A fost o afirmație foarte gravă a lui Răzvan Burleanu, pe care lumea a trecut-o foarte ușor cu vederea, că Becali nu a participat numai la un singur blat. Asta este o calomnie. Cu alte cuvinte, îi arată ‘pisica’ lui Gigi: ‘Stai cuminte, că dacă încep eu să vorbesc, nu e de bine!’. Ăsta e un șantaj ordinar, îl practică de foarte mult timp, l-a practicat și cu Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte!

Reclamă

Eu nu înțeleg de ce Gigi nu-l dă în judecată? E o afirmație pe care nu am auzit-o la un președinte de Federație. După afirmația asta trebuia chemat: ‘Domnule Burleanu, ce e în fotbalul ăsta românesc? Ar trebui mai mult respect pentru oamenii ăștia care-și bagă banii lor în fotbal. Toți care sunt în privat sunt extrem de nemulțumiți, dar nu au ce să-i facă”, a declarat Florin Prunea, pentru prosport.ro.

Răzvan Burleanu a anunțat condiția pentru care ar accepta o discuție cu Gigi Becali

Răzvan Burleanu a anunțat condiția pentru care ar accepta o discuție cu Gigi Becali! Patronul FCSB-ului a declarat că se retrage din fotbal, după ce echipa sa a pierdut în fața Rapidului, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Șeful FRF susține că nu îi poartă ranchiună lui Gigi Becali, după declarațiile pe care le-a avut la adresa sa. În plus, spune că ar fi dispus să aibă o discuție cu patronul FCSB-ului, doar dacă acesta îi va spune trei nume de foști arbitri „cărora le-a dat bani”.

Reclamă 4 / 0/3

„Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de toată deschiderea noastră, nu sunt un tip ranchiunos. Această întâlnire cred că totuși va avea loc, dacă e deschis la dialog, la 24 de ore distanță.

Însă ce condiție aș avea, pentru a merge mai departe, cu orice discuție, este aceea care face referire la o listă, pe care l-aș ruga să mi-o pună la dispoziție în momentul în care ne vom întâlni. Deci are timp să se pregătească la următoarea întâlnire.

E o listă cu trei arbitri, trei foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care el s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Și îi promit că lista respectivă rămâne una confidențială.

Trebuie să vă împărtășesc că, la ultima întâlnire pe care am avut-o aici, domnul Becali mi-a împărtășit despre aceste practici, care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizație sportivă. Așa că aș fi curios doar pentru a înțelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și