Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Deian Sorescu. „Are Dinamo o ofertă mai bună? Nu mă apuc să licitez!”. Ce veste i-a dat lui Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2021, 10:57

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Deian Sorescu. „Are Dinamo o ofertă mai bună? Nu mă apuc să licitez!. Ce veste i-a dat lui Edi Iordănescu

Gigi Becali mai poate da o lovitură. Portarul Alexandru Maxim ar fi urmărit de Bayern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Becali a făcut o ofertă oficială de 700.000 de euro plus TV pentru golgheterul marii rivale. Finanţatorul roş-albaştrilor a ţinut să asigure că nu va oferi mai mulţi bani pentru Sorescu şi că aşteaptă răspunsul final al conducătorilor „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Deian Sorescu

De acum, Edi Iordănescu decide, dar să știți că amândoi îl vrem pe Sorescu. Dinamo știe ce ofertă are pe masă și nu mă apuc să licitez prin presă pentru el. Știm ce avem de făcut.

De ce să îmi fie teamă de reacția fanilor? Dacă Dinamo are o altă ofertă mai bună, atunci să îl dea unde vor conducătorii lor. Noi vom oferi prețul corect pentru România. Oricum, vom încerca să mai perfectăm cel puțin încă un transfer„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mihai Stoica a fost surprins că DDB a refuzat să îl trimită pe Sorescu la FCSB, în condiţiile în care clubul este în insolvenţă şi are mare nevoie de bani.

„Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Sorescu. Oferta este de 700.000 plus TVA, plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, aflaţi în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu se poate explica de ce a fost oferta noastră refuzată.

Reclamă

Bănuiesc că, pentru a ieşi clubul din insolvenţă, trebuie acceptate cele mai bune oferte. Atât putem noi oferi, cred că subiectul este terminat„, a declarat managerul general al lui FCSB pentru pagina de Facebook a clubului.

Cum ar putea dinamoviştii să fie obligaţi să îl vândă pe Deian Sorescu la FCSB

În spatele ofertei făcută de roş-albaştri poate sta o strategie bine pusă la punct. Dinamo, club ce a intrat în această vară pentru a doua oară în istorie în insolvenţă, nu va putea să îl vândă pe Sorescu cu o sumă mai mică decât cea oferită de Gigi Becali.

Astfel, conform legilor insolvenţei, Dinamo este obligată să găsească un cumpărător dispus să ofere o sumă mai mare decât decât cea oferită de Gigi Becali. În caz contrar, cei care administrează clubul ar putea avea probleme mari cu legea.

Reclamă 4 / 0/3

Putem spune că, în acest moment, Gigi Becali l-a blocat pe Deian Sorescu la Dinamo. În cel mai optimist scenariu pentru FCSB, dinamoviştii s-ar putea vedea obligaţi să îl vândă pe Deian Sorescu la marea rivală.

Recomandări
  • FCSB oferă 700.000 de euro pentru Deian Sorescu
  • Reacţia patronului de la FCSB după ce oferta a fost refuzată de DDB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și