Închide meniul

Gigi Becali intervine în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru. Cum a ajuns, de fapt, Octavian Popescu la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 12:17

Gigi Becali intervine în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru. Cum a ajuns, de fapt, Octavian Popescu la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, despre transferul lui Octavian Popescu la FCSB

Mihai Rotaru și Victor Pițurcă s-au certat în multe rânduri, din cauza transferului lui Octavian Popescu la FCSB. Mihai Rotaru susține că Pițurcă, în vremea în care antrena la Universitatea Craiova, l-a propus intentionat pe Popescu la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer a negat categoric aceste afirmații. La fel a făcut și Gigi Becali, care a dezvăluit cine l-a adus, de fapt, pe puștiul minune sub comanda lui Toni Petrea.  

Gigi Becali intervine în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru

„Rotaru nu are dreptate. Nu mi l-a adus mie Victor Pițurcă pe Octavian Popescu la FCSB și nu mi l-a recomandat el. Mi l-a recomandat Giovanni, iar apoi băiatul și cei din familia lui au venit la palat. Dacă nu era Giovanni, eu unul nu știam de Octavian Popescu și nici nu ajungea la FCSB.

Nu e treaba mea ce este acum între Pițurcă și Rotaru. E treaba lor ce vorbesc unul de altul prin presă. Eu știu că au fost niște discuții aprinse pe la Craiova, după ce l-au pierdut pe Popescu, dar nu m-a sunat pe mine Pițurcă să mi-l dea”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Octavian Popescu a ajuns la FCSB în iulie 2020. Până să semneze cu echipa lui Gigi Becali, puștiul s-a aflat în tabăra Universității Craiova.

Reclamă

 Oltenii au refuzat să platească 200.000 de euro către Regal București, echipa de care Popescu aparținea la acea vreme. Gigi Becali, în schimb, n-a stat pe gânduri. 

Victor Pițurcă l-a desființat pe Mihai Rotaru

Pițurcă nu se mai intoarce la Craiova cât este Rotaru patron. Mihai Rotaru susține cu vârf și îndesat că Pițurcă n-a plecat de bunăvoie de pe Oblemenco. "Eu l-am dat pe Pițurcă afară, nu a plecat el", a spus omul cu banii de la Craiova.

Victor Pițurcă a negat afirmațiile patronului oltenilor. "Piți" l-a criticat dur pe Rotaru, pe care l-a făcut mincinos.

Reclamă 4 / 0/3

"Dacă mă dădea el afară, să-mi plăteasca salariul pe trei ani de zile. El rămâne tot un mincinos. El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea", a spus Victor Pițurcă, pentru AS.ro. 

Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj categoric
  • Intervenția patronului de la FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” Vezi toate știrile
Citește și