Închide meniul

Gigi Becali, ironizat de Valeriu Iftime: „Marius Croitoru nu poate să meargă la FCSB fiindcă vreau să fie antrenor principal” De ce spera patronul lui FC Botoşani ca Moruţan să ajungă la Galatasaray

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 17:08

Gigi Becali, ironizat de Valeriu Iftime: „Marius Croitoru nu poate să meargă la FCSB fiindcă vreau să fie antrenor principal De ce spera patronul lui FC Botoşani ca Moruţan să ajungă la Galatasaray

Gigi Becali, finanţator FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, ironizat de Valeriu Iftime

Patronul grupării moldave a explicat, în stilul caracteristic, că Marius Croitoru, antrenorul echipei sale, nu poate ajunge la FCSB. Motivul, spune Iftime, este faptul că Gigi Becali face toate schimbările la echipă, iar tehnicianul nu ar accepta o asemenea condiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Marius Croitoru e un antrenor bun si o să să fie și mai bun, dar deocamdată am o înțelegere cu el pentru încă 3 ani, așa că deocamdată nu se pune problema să plece. La FCSB nu poate să meargă fiindcă vrea să fie antrenor principal, iar acolo nu poate să facă asta”, a declarat Valeriu Iftime la ProX.

De ce spera patronul lui FC Botoşani ca Moruţan să ajungă la Galatasaray

Valeriu Iftime a vorbit şi despre „telenovela” Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Patronul lui FC Botoşani spera ca mijlocaşul să ajungă în Turcia fiindcă deţine 10% dintr-un viitor transfer al acestuia.

„Eu sperăm să plece Moruțan la Galatasaray și mă bucurăm pentru el. El e un fotbalist foarte bun, trebuia să joace și în cupele europene să poată să plece pe bani mulți. E greu să pleci jucând doar în România pe bani mulți, aici joacă două meciuri bune, două proaste.

Dacă va juca fiecare meci că fiind ultimul meci din viată lui, atunci poate fi cel mai bun din România. A avut un meci foarte bun cu Craiova, unul slab sau modest cu UTA, însă el poate să fie cel care face diferență. A vrut să cumpere Becali cei 10 la suta de la noi, însă nu ne-am înțeles. A vorbit prin prietenul lui, Florin Vulturar”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sursei citate.

Reclamă

Suporterii din Peluza Nord „au luat foc” la adresa lui Gigi Becali: „Unicul dușman al echipei se află în lojă!”

Gigi Becali a devenit persona non grata în rândul fanilor din cauza ultimelor decizii, care au dus la o ruşine uriaşă în cupele europene şi la o remiză obţinută in-extremis cu UTA Arad. Suporterii s-au săturat ca patronul să se implice la echipă. Nici jucătorii FCSB nu au scăpat după ultimele rezultate.

„Am tot încercat să nu scriem la cald, la nervi, am zis să acordam o șansă echipei și băieților și să fim noi cei care-l ignora.

Am încercat din inima să fim alaturi de echipa (repetam, alaturi de echipa), am susținut necondiționat acest club, am intervenit pe timpul, munca și nervii noștri în procesul privind palmaresul (unde micul pas înainte este făcut numai datorita implicării noastre), încercam să strângem rândurile, să formam iar un grup unit care să încurajeze echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Ne luptam cu acuzații, cu ironii, cu troli, cu galerii adverse, cu foștii colegi și prieteni de peluza, cu avocați, cu statul, cu miliția, cu… și cu… când de fapt singurul și unicul dușman al acestei echipe se afla în loja! Și, oricât de dureros ar suna, pe teren, unde avem așteptări mult mai mari de la jucătorii noștri!

Suntem și vom rămâne alaturi de echipa dar răbdarea noastră este din ce în ce mai limitată…”, au scris fanii din Peluza Nord pe Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și