Închide meniul

Suporterii din Peluza Nord „au luat foc” la adresa lui Gigi Becali: „Unicul dușman al echipei se află în lojă!” Nici fotbaliştii FCSB nu au scăpat: „Jucați pentru voi, pentru faimă?”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 16:27

Suporterii din Peluza Nord „au luat foc la adresa lui Gigi Becali: „Unicul dușman al echipei se află în lojă! Nici fotbaliştii FCSB nu au scăpat: „Jucați pentru voi, pentru faimă?

Ionuț Rada, șocat de Gigi Becali

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Suporterii din Peluza Nord „au luat foc” la adresa lui Gigi Becali
  • Nici fotbaliştii FCSB nu au scăpat de furia fanilor

 

Suporterii din Peluza Nord „au luat foc” la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a devenit persona non grata în rândul fanilor din cauza ultimelor decizii, care au dus la o ruşine uriaşă în cupele europene şi la o remiză obţinută in-extremis cu UTA Arad. Suporterii s-au săturat ca patronul să se implice la echipă. Nici jucătorii FCSB nu au scăpat după ultimele rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am tot încercat să nu scriem la cald, la nervi, am zis să acordam o șansă echipei și băieților și să fim noi cei care-l ignora.

Am încercat din inima să fim alaturi de echipa (repetam, alaturi de echipa), am susținut necondiționat acest club, am intervenit pe timpul, munca și nervii noștri în procesul privind palmaresul (unde micul pas înainte este făcut numai datorita implicării noastre), încercam să strângem rândurile, să formam iar un grup unit care să încurajeze echipa.

Reclamă

Ne luptam cu acuzații, cu ironii, cu troli, cu galerii adverse, cu foștii colegi și prieteni de peluza, cu avocați, cu statul, cu miliția, cu… și cu… când de fapt singurul și unicul dușman al acestei echipe se afla în loja! Și, oricât de dureros ar suna, pe teren, unde avem așteptări mult mai mari de la jucătorii noștri!

Încercam să înțelegem partea financiara dar nu putem înțelege cum nimeni nu face un calcul matematic simplu: – antrenor bun, lașat să-și facă treaba = jucători bine pregătiți = meciuri câștigate = cupe europene = stadioane pline = suporteri mulțumiți = bani mulți = sponsori puternici = bani mulți = jucători valoroși vânduți în campionate puternice = bani și mai mulți. Ce este cu aceasta nepăsare și bătaie de joc fata de suporteri, legende, galerie, oameni care iubesc necondiționat acest club?

Reclamă

Desi pare doar o ecuație simpla, după ce vedem nepăsarea și neimplicarea jucătorilor, ea (ecuația) devine una cu multe necunoscute! Ambiție, dăruire, implicare? Jucați pentru voi, pentru faima, pentru suporteri, pentru familiile voastre?

Suntem și vom rămâne alaturi de echipa dar răbdarea noastră este din ce în ce mai limitată…”, au scris fanii din Peluza Nord pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali scapă de Zdenek Ondrasek. Îl ia Mutu la FC U Craiova 1948

Fanii sunt supăraţi, însă Gigi Becali „taie în carne vie” la echipă. Zdenek Ondrasek poate ajunge la FC U Craiova 1948. Gigi Becali a anunţat că Mititelu îl vrea pe atacantul de la FCSB. Mai mult, Stipe Vucur nu mai face parte din planurile finanţatorului roş-albaştrilor.

„Ei nu mai fac parte din echipa noastră, Ondrasek şi Vucur. Trebuie să respectăm contractele. Le propunem variante. Am înţeles că îl vrea Mititelu pe Ondrasek. Îi dă doar 10.000 pe lună, trebuie să îi dau eu 50.000 de euro.

Învăţăm din greşeli. Plătesc, pentru că aşa fac eu. Nu o să mai fac. Nu mai iau străini în viaţa mea. Iau străini, dar după ce îi văd la Botoşani şi FC Argeş. Mi l-a adus Rică Neaga. Am avut încredere în Rică Neaga”, a spus Becali, la Pro X.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat