Închide meniul

Gigi Becali își blindează ”perlele”! Clauză uriașă de reziliere pentru noul puști minune de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 decembrie 2020, 5:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Gigi Becali își blindează ”perlele”! Clauză uriașă de reziliere pentru noul puști minune de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali vrea să se asigure că nu-l va pierde ”pe nimic” pe jucătorul despre care Dumitru Dragomir a spus că finanțatorul FCSB ”va lua mai mulți bani pe el decât pe Man și Coman la un loc” și i-a pus o clauză de 100.000 de milioane de euro, după cum anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a ajuns în acest an la FCSB. Gigi Becali l-a ”furat” din curtea celor de la Universitatea Craiova, iar Dumitru Dragomir l-a comparat cu Florea Dumitrache.

Octavian Popescu, comparat cu Florea Dumitrache

Gigi Becali are în curtea FCSB noua perlă a fotbalului românesc. Dumitru Dragomir este convins că Octavian Popescu este cel mai mare talent ”din ultimii 20 de ani”.

Popescu, ăsta, este cel mai mare talent din ultimii 20 de ani. Să tragă de el, să joace titular la Steaua, măcar un an de zile. Este mare talent, de la Dumitrache nu am mai văzut așa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Octavian Popescu are 17 ani și este cotat la 50.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și